Sakin şampiyon, o kadar hızlı gitme. Sindire sindire, sonra 30 gün beklemek zor oluyor.Yarın sondu degil mi ya? Yarin manga guncel'e geleyim.
Sakin şampiyon, o kadar hızlı gitme. Sindire sindire, sonra 30 gün beklemek zor oluyor.Yarın sondu degil mi ya? Yarin manga guncel'e geleyim.
Merakımı ateşle ateşle ondan sonra "Sakin ol sampiyon" olsun ;DSakin şampiyon, o kadar hızlı gitme. Sindire sindire, sonra 30 gün beklemek zor oluyor.
Merakımı ateşle ateşle ondan sonra "Sakin ol sampiyon" olsun ;D
Daha 1 haftamız var oraya. Belki yeni padawanlar gelince yine aktifleşir.Oğlum manga başlığı var ya anime bölümünde niye fink atıyonuz?
Aslında hareketlendirmek için hazırladığım bir yazı var da hâlâ yazıyorum. 630 küsür kelime olmuş ve daha yarısı bile değil muhtemelen. Bir gaz gelsin yarın yazarım biraz daha. Bugün 400 kelimeden fazla yazmışımdır.Oğlum manga başlığı var ya anime bölümünde niye fink atıyonuz?
Bekliyorum. Manga güncel ile mi alakalı?Aslında hareketlendirmek için hazırladığım bir yazı var da hâlâ yazıyorum. 630 küsür kelime olmuş ve daha yarısı bile değil muhtemelen. Bir gaz gelsin yarın yazarım biraz daha. Bugün 400 kelimeden fazla yazmışımdır.
Zeke ve Eren ilişkisi ile alakalı, yani evet mangada güncel olmak lazım. Karakterlerin yaşadıkları ve şu anki kişiliklerini falan da yazdığım için bayağı uzuyor yazı, normalde 600 küsür kelimede biterdi muhtemelen fakat bunlar bir binanın temeli gibi. İnsanlar okurken bir şeyi eksik hissetsin istemiyorum.Bekliyorum. Manga güncel ile mi alakalı?
Anladım. Kolay gelsin, ben de manga güncel geçeceğim yakında.Zeke ve Eren ilişkisi ile alakalı, yani evet mangada güncel olmak lazım. Karakterlerin yaşadıkları ve şu anki kişiliklerini falan da yazdığım için bayağı uzuyor yazı, normalde 600 küsür kelimede biterdi muhtemelen fakat bunlar bir binanın temeli gibi. İnsanlar okurken bir şeyi eksik hissetsin istemiyorum.
Bekliyoruz . Sen güncel olunca anca bitmiş olur muhtemelen. Sezonun böyle kilit yerde bitmesi de güzel, herkes mangaya geçmeye başlıyor.Anladım. Kolay gelsin, ben de manga güncel geçeceğim yakında.