Sadistçe bir keyif alıyorsun fanları kızdırmaktan. Bana aylardır yaptıklarını bir allah biliyor, şimdi de adama mı sardın?
Sadistçe bir keyif alıyorsun fanları kızdırmaktan. Bana aylardır yaptıklarını bir allah biliyor, şimdi de adama mı sardın?
Yaratıcı ama daha iyilerini de görmedim desem yalan olur.Adam ile anlaştık. Zeke hakkında yenilikçi gömme bekliyorum dediydi
Hmm. Ben fangirl sitelerinde biraz dolaniyim o zamanYaratıcı ama daha iyilerini de görmedim desem yalan olur.
Ek olarak Teach resmini çalıyorum.
hahahaha çok iyi
Şöyle düşün, Marley=Nazi Almanyası, Eldialılar=Yahudiler.Hayrına biri Marley ve Eldia arasındaki olayı anlatabilir mi? Birde neci bunlar? Anlamadım tam olarak...
Anladığım kadarıyla olayı şöyle : Ymir Fritz şeytanla anlaşma yapıp dev gücünü elde ediyor. Ölünce gücü 9 deve bölünüyor ve bağlantılı oluyorlar bir şekilde. Bunlar Eldian'ı kuruyorlar.Marley'i yenip dünyayı yönetmeye başlıyorlar. Marley'ler ise bu 9 dev gücünün 7 sini kendi saflarına katıp Eldian'ı yeniyor. Bu da büyük dev savaşı diye anılıyor.Marley kazanıyor ve kalan Eldian'ın üst kesimleri hikayedeki adaya kaçıyorlar ve orada yaşamaya devam ediyorlar. Marley ise üstüne gitmiyor ama Eldian kralı ve en güçlü dev sanırsam savaşmamayı seçiyor. Devlere duvarlar yaptırıp içinde yaşıyor ve kimsenin ona karışmamasını istiyor. Aynı zamanda oradaki halkının da hafızasını siliyor.Eldian ve Marley arasındaki ilişki böyle benim bildiğim kadarıyla. Ha bir de Marleyler 1800 yıl kadar Eldianların yönetiminde kaldıkları sürede soykırım gördüklerini iddia ediyorlar. Eldian'lar baskın ırk gibi yaşamış güya.Hayrına biri Marley ve Eldia arasındaki olayı anlatabilir mi? Birde neci bunlar? Anlamadım tam olarak...
Bu Marley propagandasına göre olan anlatım sanırımYmir Fritz şeytanla anlaşma yapıp dev gücünü elde ediyor.