geçemedikleri içinde olabilir koku değildeBen de koku alabiliyorlar diye biliyorum. Zaten o yüzden sürekli duvarların etrafında dolanıyorlar.
geçemedikleri içinde olabilir koku değildeBen de koku alabiliyorlar diye biliyorum. Zaten o yüzden sürekli duvarların etrafında dolanıyorlar.
Koku veya başka bir duyu, daima yiyebilecekleri insanlara yöneliyorlar ve onları buluyorlar.geçemedikleri içinde olabilir koku değilde
@ch3rl0b11n açıklamış zaten. Titanlar duvarın insan olan taraflarıns yöneliyorlar.geçemedikleri içinde olabilir koku değilde
Ben düşünsem de girmem. Kumun içine girsen ne olacak? Öldün zaten.O an ki korku ve heyecanla en soğukkanlı insanı getir o bile düşünemez. Hem devler kokuyu alırdı büyük ihtimal.
zeke sonradan devlerin tarafına geçmiş 2 tarafada hainlik etmiştirSon bölümden sonra Zeke için yazılanları biraz bu şekilde okudum. Umarım gelecekte siz de, benim kadar olmasa da, sevmeye başlarsınız.
Devlerin tarafı diye bir şey yok.zeke sonradan devlerin tarafına geçmiş 2 tarafada hainlik etmiştir
Mangayıda okudum ama hayla nefret ediyorum. Sadece çocukluk haline üzülmüştüm ebeveynlerini tarafından kullanıldığı için ama büyümüş hali için nefretim çok büyük. Herhalde fazlasıyla ikiyüzlü yazılmış, acımasız bir kötü olmasından sempati duyamıyorumSon bölümden sonra Zeke için yazılanları biraz bu şekilde okudum. Umarım gelecekte siz de, benim kadar olmasa da, sevmeye başlarsınız.
İki yüzlü değil, bu devirde aklını kullanmazsan kurda kuşa yem olursun, Zeke yem olmak yerine kurt oluyor.Mangayıda okudum ama hayla nefret ediyorum. Sadece çocukluk haline üzülmüştüm ebeveynlerini tarafından kullanıldığı için ama büyümüş hali için nefretim çok büyük. Herhalde fazlasıyla ikiyüzlü yazılmış, acımasız bir kötü olmasından sempati duyamıyorum
Aynen.Mangayıda okudum ama hayla nefret ediyorum. Sadece çocukluk haline üzülmüştüm ebeveynlerini tarafından kullanıldığı için ama büyümüş hali için nefretim çok büyük. Herhalde fazlasıyla ikiyüzlü yazılmış, acımasız bir kötü olmasından sempati duyamıyorum