Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] "At Fava Bekle" Teorileri

Zoro muhtemelen ateş kesme tekniğiyle kinge zarar verecek, havalara girdiği sıra king anında iyileşme yapacak (meyve yeteneği ile de yapabilir ama özel olmasını sağlayan yeteneği ile yapacak). Sonra zoro bakacak olacak gibi değil, odenin sevgili kılıcı efektini aktif edecek, bu efekt ile Zoro kingin ırkından gelen yeteneklerini kılıcına mühürleyecek, kılıç doyuma ulaşacak ve kararacak. Sonra king uyanış yapar sertliği safir derecesine yakın bir dino adama dönüşür Zoro b.hakisini geliştirerek onu yener. Kingin h.hakisi varsa zoro h.haki güçlendirmesi de alabilir. Yani dövüşün genel seyri bu şekilde olur, alışılmışın dışında hareketler göreceğiz gibime geliyor.
 
Son düzenleme:
Robin Cp-0 tarafından yakalandığı sırada Usopp,Nami ve Brook korumaya çalışırlar.Tam o esnada Kid savaş alanında ki tüm metalleri çekmeye başlar.Bizimkiler Kid'in çekimiyle uğraşırken hiç bir şey yapamazlar ve Robin kaçırılır.

O esnada Sanji, Queen'in işini bitirmiştir. Kid Queen'in silahlarınıda çeker. Sanji, Robin gemiye bindirilirken onun bağırışlarını duyar bir anlığına ''aman bu kadınla mı uğraşacağım'' der. Sonra annesi,kız kardeşi,Robin,Nami hayatında ki tüm kadınlar aklına gelir. Gemiler yelken açtığında hepsini teker teker batırır. Sanji, Robin'i alıp hızlı bir şekilde kaçar.Ajanlardan birisine yakalayacağı sırada Usopp 139348964698457 km'den ajanı avlar.

Kid ve Law aynı anda nihai saldırılarını yapar fakat Ana hayatından 3 yılını harcayarak bu saldırıdan hasar almaz. Sonunda Ana sadece 1 saat ömrü kaldığının farkındadır ve kalan tüm zamanını yıkım için harcayacaktır !!

Şöyle bir One Piece okumak var bee :rolleyes:
 
800 yıl önce Dünya Hükümeti kurulduktan sonra King'in ırkının yaşadığı yere kızıl hattı inşa ettirdi Lunarian ırkına. Sonra da bu ırkla işi bitince, çok nitelikli oldukları için onları yok etti.
Böylece hem kendilerine sıradan insanlardan uzakta bir yer edindiler hem de özgürlük isteyen D. ailesinin gelecek fertlerine ve onların müttefiklerine bir zorluk olarak dünyayı ikiye böldüler.
 
Son düzenleme:
Belkide kinge sadece kendi ateşi zarar veriyordur ve zoro kingin sırtındaki ateşten kendi kılıcına alarak ateşli kılıç saldırıları yaparak onu yener.
 
Nika aslında lastik meyvesinin bir önceki kullanıcısı olmak ile beraber lunarian ırkının kralı, ırkı yok edildikten sonra kuma gibi lunarian kralıda köleleştirildi ve burada güneş tanrısı nika olarak tanındı ve belli bir zaman sonra öldü. Geçen bölümlerde hyogo luffye myō-ō dedi bu şahıs bir bilgelik tanrısı olmakla beraber ateş ile yakından ilişiği olan biri belki luffynin kullandığı ateş aceden değil de bir önceki kullanıcısı olan nikadan geliyordur ve luffynin açacağı uyanış hem ateş bazlı hemde lastik bazlı birşey olabilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık