Üye silindi 1004
Benim merak ettiğim yeni ölmüş Big Mom’dan bi ısırık alır ve yutarsam meyve bana geçer mi?Ben Napolyonu bile istiyorum ( :
Big Mom ölünce bunlar da ölür muhtemelen ya
Benim merak ettiğim yeni ölmüş Big Mom’dan bi ısırık alır ve yutarsam meyve bana geçer mi?Ben Napolyonu bile istiyorum ( :
Ben Napolyonu bile istiyorum ( :
Ölür mü bilmem de eğer Big Mom ve ekibi bu arc bize karşı savaşacaksa gökten tanrı(oda) inip kutsasa bizimkileri yine kurtulamazlar. Bir şekil aradan çekilmeleri lazım.Bence BM ölür knk, dolaylı yoldan Zeus ve Prometheus da ölür.
Ama sevdim senin senaryonu da.
O olay ilginç ya. Ama Big Mom'un metabolizma tuhaf, bizlerinkiyle bir değil. İşe yaramaz bence.Benim merak ettiğim yeni ölmüş Big Mom’dan bi ısırık alır ve yutarsam meyve bana geçer mi?
Zirve meyvelerden birini yanlışlıkla aldı öyle ya. Baya şaşırmıştım o sahneye ben. Eğer o mümkünse etten bi ısırık alarak da meyvenin geçmesi lazım bence. Öyle değilse bile dev karakterler çok şanslı. İnsan meyve kullanıcılarını yiyerek meyve sahini olabilirler gibi.O olay ilginç ya. Ama Big Mom'un metabolizma tuhaf, bizlerinkiyle bir değil. İşe yaramaz bence.
Yav arkadaş garip gurup tespitler yapıp duruyorsunZirve meyvelerden birini yanlışlıkla aldı öyle ya. Baya şaşırmıştım o sahneye ben. Eğer o mümkünse etten bi ısırık alarak da meyvenin geçmesi lazım bence. Öyle değilse bile dev karakterler çok şanslı. İnsan meyve kullanıcılarını yiyerek meyve sahini olabilirler gibi.
Bence çok doğru noktalara parmak basmış Yubashiri. Bunlar serideki gizemlerden bir kaçı. Neptune ve Otohime nasıl çocuk yapmış açıklanmalı.Yav arkadaş garip gurup tespitler yapıp duruyorsunönce çocuk yapma meselesi şimdi de insandan ısırık almalar filan
o kadar şeapmamak lazım bence
takılıyorum bu arada
![]()
Yav arkadaş garip gurup tespitler yapıp duruyorsunönce çocuk yapma meselesi şimdi de insandan ısırık almalar filan
o kadar şeapmamak lazım bence
takılıyorum bu arada
![]()
Yani insan etinden meyve gücü almayı ben değill Oda onaylamış bulundu. Ha öyle çalışmasa bile eğer bir meyve kullanıcısını komple mideye indirirseniz güçleri sizin oluyorBence çok doğru noktalara parmak basmış Yubashiri. Bunlar serideki gizemlerden bir kaçı. Neptune ve Otohime nasıl çocuk yapmış açıklanmalı.
Yanlış hatırlamıyorsam meyvenin tamamını yemen gerekmiyordu. Bir ısırık alman yeterliydi. Bilen biri yazarsa sevinirim.Yani insan etinden meyve gücü almayı ben değill Oda onaylamış bulundu. Ha öyle çalışmasa bile eğer bir meyve kullanıcısını komple mideye indirirseniz güçleri sizin oluyor![]()
Evet öyle. Meyveden bir parça yediğin anda gücü alıyorsun. Meyvenin kalanı normale dönüşüyor.Yanlış hatırlamıyorsam meyvenin tamamını yemen gerekmiyordu. Bir ısırık alman yeterliydi. Bilen biri yazarsa sevinirim.
O zaman birkaç soru ile kafaları biraz daha karıştıralım.Yani insan etinden meyve gücü almayı ben değill Oda onaylamış bulundu. Ha öyle çalışmasa bile eğer bir meyve kullanıcısını komple mideye indirirseniz güçleri sizin oluyor![]()