Kuzan’ın bir plan uyguladığı kesin benim için. Ama akainu kuzan ile ezeli düşman o yüzden onunla plan yapmaz. Akainu uzuv almış resmen kuzan’dan. Şu an en büyük bağlantı adayı dragon-kuzan bağlatısı benim için.Kuzan'ın durduk yere Teach ile iletişime geçmesi normal değil zaten. Akainu veya Dragon ile plan içindedir. Ya da kendi yoluna gitmiştir ve OP'yi bulacak kişi olarak Teach'i görüp OP bulununca gerekeni yapacaktır.
Aynen ben’de onu düşünüyordum acaba bunlar roger öldükten sonra beraber mi takıldılar diye. Ama dediğin gibi aynı aile mensubu da olabilirler.Shanks net Teach'in kardeşi ya da aynı soydan. O yüzden açıklanmadı zaten. Teach ile tanışıklığı da geçmişe dayanıyor. O yüzündeki izi de taa kendi diyarlarındayken yapmıştır bu şerefsiz.
Öldürür.Teach Kuzan'ı öldürür.
Aynen olabilir.Valla güzel olabilir bence. Ağır karakter. Sanji'nin hızına bakınca ona karşı koyabilir falan.
Ulan varya ne güzel gidiyordun10 büyük kehanet. %100 onaylı kesin gelecek.
Wano'da:
1-) Aşırı dozda kılıç, lastik veya sıgara koklayanlar pişman olacak.
2-) Kaido en zayıf yonkou ve çöp kabul edilecek. Mihawk'ın seviyesi 3 Kaido olarak belirlenecek. Orochi minimum amiral kabul edilecek.
3-) Davşan tayfaya katılacak.
4-) Luffy, "ama yardım aldı" denilerek sağ kol seviyesi sayılacak. Kaido'da Luffy'de yaralıydı denilerek Luffy yonkou gücünde diyenler de olacak.
5-) Usopp b. haki açacak. Nami k. haki açacak.
6-) Zorno ve Sanji üçün birini alacak. Üç kumandandan birini yani.
7-) Luffy Kid'i çok pis dövecek.
8- ) O Kizaru bu adaya gelecek!!!
9-) Robin arc boyu hiç bir işe yaramayıp arc sonunda bir kitabe okuyacak. 3-5 gereksiz ve bir tane gizemi arttıran bilgi verecek.
10-) Franky hiç bir halta yaramayacak.
Franky'yi sevmediğimden filan değil. Gerçekler acıdırUlan varya ne güzel gidiyordun
9. Maddeden sonra tam ayağa kalkıp bağıracaktım ki 10. Maddeyi gördüm.
Mihawkin seviyesini okuduğumda haykırdım, çok doğru tespit10 büyük kehanet. %100 onaylı kesin gelecek.
Wano'da:
1-) Aşırı dozda kılıç, lastik veya sıgara koklayanlar pişman olacak.
2-) Kaido en zayıf yonkou ve çöp kabul edilecek. Mihawk'ın seviyesi 3 Kaido olarak belirlenecek. Orochi minimum amiral kabul edilecek.
3-) Davşan tayfaya katılacak.
4-) Luffy, "ama yardım aldı" denilerek sağ kol seviyesi sayılacak. Kaido'da Luffy'de yaralıydı denilerek Luffy yonkou gücünde diyenler de olacak.
5-) Usopp b. haki açacak. Nami k. haki açacak.
6-) Zorno ve Sanji üçün birini alacak. Üç kumandandan birini yani.
7-) Luffy Kid'i çok pis dövecek.
8- ) O Kizaru bu adaya gelecek!!!
9-) Robin arc boyu hiç bir işe yaramayıp arc sonunda bir kitabe okuyacak. 3-5 gereksiz ve bir tane gizemi arttıran bilgi verecek.
10-) Franky hiç bir halta yaramayacak.