Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] "At Fava Bekle" Teorileri

Coby serinin diğer yüzünü temsil eden karakter. Luffy'nin denizcilikte ilerleyen bir versiyonu gibi. boş değil kesinlikle. Daha çok görmemiz gerekiyordu hatta.
Luffy'nin denizcilerdeki karşılığı Coby'den başka karakter olmalı. Çok boş karakter geliyor bana. Smoker güçlenme alsa Garp-Roger ilişkisi görebilirdik açıkcası ama Luffy'nin illa bir karşılığı olacaksa bu Luffy'nin çağdan olmalı ve bu Coby olmamalı. İrrite edici karakter şuanlık.

Luffy'nin denizcilerdeki karşılığı Coby'den başka karakter olmalı. Çok boş karakter geliyor bana. Smoker güçlenme alsa Garp-Roger ilişkisi görebilirdik açıkcası ama Luffy'nin illa bir karşılığı olacaksa bu Luffy'nin çağdan olmalı ve bu Coby olmamalı. İrrite edici karakter şuanlık.
Gayet efendi ve düzgün bir çocuk insanlara neden irrite edici geliyor anlamıyorum açıkçası. Daha serinin ilk bölümünde olan ve hayaline doğru adım adım ilerlediğini gördüğümüz bir karakter. Luffy gibi dememin sebebi o. Smoker'ın daha çok güçlenmesi ve seride aktif olarak yer alması cidden güzel olurdu ama çok geri plana atıldı. Coby denizcilerin geleceği gibi gösterildiği için boş karakter olduğunu düşünmüyorum. Daha fazlasını da gösterecektir ileride.

Gayet efendi ve düzgün bir çocuk insanlara neden irrite edici geliyor anlamıyorum açıkçası. Daha serinin ilk bölümünde olan ve hayaline doğru adım adım ilerlediğini gördüğümüz bir karakter. Luffy gibi dememin sebebi o. Smoker'ın daha çok güçlenmesi ve seride aktif olarak yer alması cidden güzel olurdu ama çok geri plana atıldı. Coby denizcilerin geleceği gibi gösterildiği için boş karakter olduğunu düşünmüyorum. Daha fazlasını da gösterecektir ileride.
Orası öyle ileride çok daha fazla göreceğimiz kesin artık. Oda önem veriyor Koby'e. Güzel işlenmesi lazım yine de. Belki gelecek bölümlerde fikrim değişir.

Orası öyle ileride çok daha fazla göreceğimiz kesin artık. Oda önem veriyor Koby'e. Güzel işlenmesi lazım yine de. Belki gelecek bölümlerde fikrim değişir.
Sadece Oda değil, birçok kişi karakter gelişimine önem veriyor ve bu gelişimi merak ediyor.
Kusura bakmayın ama Nika mevzusuna kadar Luffy, bu seride en sevdiğim karakterdi. Saçma sapan bir şeytan meyvesini sıfırdan bir konuma getirmişti. Ancak "seçilmiş kişi" kavramı, karakterin derinliğine gölge düşürdü. Bu zamana kadar Luffy bir yerlere geldiyse tamamen kendi becerileri sayesinde gelmişti. Ne var ki Wano’da beklediğim power-up böyle bir şey değildi. Maalesef bu durum, ilgimi Luffy’den uzaklaştırarak Coby ve Zoro gibi karakterlere yöneltti. Coby ve Zoro gibi karakterlerin hikayesi, bana daha organik bir gelişim süreci sunuyor. Özellikle Coby'nin sıfırdan başlayarak, sıkı çalışması ve azmiyle kendini geliştirmesi, onun hikayesini ilham verici kılıyor. Zoro ise baştan beri güçlü bir karakterdi, ancak onun da sürekli sınırlarını zorlaması, yeni teknikler öğrenmesi ve kendini daha iyi bir kılıç ustası yapmak için gösterdiği çaba, karakterini derinleştiriyor.
Luffy’nin gücü ve azmi hala etkileyici, ama bir noktadan sonra hikaye, onun bireysel çabalarından çok meyve gücü sayesinde düşmanlarını alt ettiği bir yapıya dönüştü..

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık