Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] "At Fava Bekle" Teorileri

Antik silahların her biri Joy Boy’un bir parçası.
  • Joy Boy’un davul sesini Poseidon kullanıyor. Yani Joy Boy, Poseidon’a davul sesini aktardı. Bu sayede Shirahoshi deniz krallarını emri altına alabiliyor.
  • Joy Boy’un hakisini Pluton kullanıyor. Joy Boy hakisinin bir kısmını Pluton’a aktardı. Bu sayede Pluton adaları yok edebiliyor.
  • Joy Boy’un canlandırma yeteneğini ise bence Uranüs kullanıyor. Yani Luffy hayal ettiği şeyleri gerçek hayata aktarabiliyor. Biliyorum biraz saçma gelecek ama Uranüs bence hayal edilen şeyleri gerçek hayata aktarabilen bir silah. Ben Uranüs’ün hava olayıyla ilgili bir silahmış gibi değilde böyle ters bir şey olacağını düşünüyorum. Yani Uranüs, hayal olan şeyleri gerçeğe aktarma yeteneğine sahip bir silah.

Şu karakter yine gündeme gelmişken, ben bun adamın Rumbar Korsanları'nın kaptanı Yorki olmasını istemişimdir hep.

Umarım Yorki bir şekilde hayatta kalıp (şeytan meyvesi vs.) yolculuğuna devam etmiştir ve Yanık Yüz veya kapaktaki adam o olmasa da bir şekilde tayfa ile karşılaşırlar.

1124 Spoiler!

Crocodile ve Ivankov muhabbetlerini düşününce Crocodile Amazon Lily kökenli olabilir diye ciddi ciddi düşünüyorum. Belkide Ivankov ile tanışıp ondan rica etti ve ismini geçmişini ve cinsiyetini değiştirdi muhtemelen bazı hırslarından dolayı. Hatta devrimcilerin Amazon Lily ile bağlantısı bile Crocodile kaynaklı olabilir. Yazayım şimdiden burada dursun.

yeni bir retcon göreceğiz seride.
her ne kadar mangada(597. bölüm) böyle bir sahne geçiyor olsa da joyboy, antik robot aracılığıyla haki şov yaptıktan sonra elbaf'ta bizimkileri bekleyen siluet adamı görünce, siluet adamın luffy'ye fatihin hakisi konusunda eğitim vererek lufyy'nin de joyboy gibi haki kullanmasını sağlayacağını düşünüyorum.

gerçi, bu dediğim gerçekleşirse eğer oda muhtemelen ''luffy fatihin hakisi konusunda eğitim almadı, ruhunun gerçek doğasını fark edip fatihin hakisini tam kapasiteyle kullanmayı öğrendi.'' tarzında bir açıklamayla işin içinden sıyrılacak ama olur da gerçekleşirse bu senaryo, bunun adı retcon'dur.

Görünmezlik meyvesinin uyanışı olduğunda hakiyle bile rakip sezilemiyor tamamıyla hiç oluyor. Shiryu bu sayede mihawkı yenicek. Zoro da hiçliği keserek shiryuyu yenecek ve böylece gelmiş geçmiş en güçlü kılıç ustası olucak

Şeytan meyvesi kullanıcıları Raftel'e çıkarsa ölüyor, Buggy bu yüzden "Bu adaya çıkarsam öleceğim" hastalığına yakalandı, Roger'ın tayfasında başka meyve kullanıcısı yoktu sanırım. Luffy, Raftel'i bulacak ama çıkamayacak; Shanks o yüzden meyveyi kendisi yemedi, Luffy'i maşa olarak kullanıyor. Çakal Shanks, Buggy'nin durumunu çözdüğü için Şeytan meyvesi kullanmayan bir tayfa kurdu. Luffy cidden Raftel'e çıkamayıp One Piece'i kendi elleriyle bulamazsa işte o zaman Gülünç Masal olur.:( Neyse Zoro ve Sanji halleder gerisini artık.

Karasakalın uyanmış şeytan meyvesi, büyük bir alandaki tüm yetenekleri devre dışı bırakacak. Son kavgayı Luffy ile sadece yumruk dövüşü haline getirecek.

Karasakalın uyanmış şeytan meyvesi, büyük bir alandaki tüm yetenekleri devre dışı bırakacak. Son kavgayı Luffy ile sadece yumruk dövüşü haline getirecek.
Luffy'den komple meyveyi çekip alsın, One Piece'te klasik shounen kafasında ilerliyor; Naruto ve Ichigo gibi Luffy'de bir yerde kaybeder gücünü. Goku güçlerini kaybediyor muydu hatırlamıyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık