Usopp One Piece bulununca ölecek. Bunu kendisi söylüyor ama siz atın yine de fava.
Şimdi gördüm nedense bildirim gelmemiş.Chopper’ın insan meyvesi uyanır.Aslında meyvenin adı Aku aku no mi ve Chopper şeytan formunu alır.Şeytan ismini insanla gizlemişlerdir.Meyve gümbürtü toplarıyla birçok forma giriyordur şeytanın suretlerine bürünüyordur.Goroseinin korktuğu başına gelmiştir Chopper sınırsız meyve yiyebileceğini söyler çağ artık benim de çekmez dünya artık avcumun içinde dünyayı yok edeceğim demektedir. @Mike Bakalım Kahve kralın iradesi mi ağır basacak yoksa şeytanın cisimleşmiş hali mi ?
Kasıtlı yapmıyor zaten teoriye göre şeytan meyvesi Chopper’ı ele geçiriyor şizofrene bağlıyor Hakuba gibi irade savaşı verecek kral.Sence kazanır mı ?Şimdi gördüm nedense bildirim gelmemiş.
Chopper yeminli doktor öyle şeyler yapmaz eziiiiik low yapabilir ama
Ban D. Age Chopper'ı eline geçirir ama elinde ne kalır söyleyememKasıtlı yapmıyor zaten teoriye göre şeytan meyvesi Chopper’ı ele geçiriyor şizofrene bağlıyor Hakuba gibi irade savaşı verecek kral.Sence kazanır mı ?
Hakim yetmiyor çeker yine. Oda'nın klasik meyve kısma yöntemi. Op güçleri, karakterin seviyesine göre kısmak.Law, BM'nin kalbini ele geçirecek böylelikle bir imparatoru kuklası yapacak.
Akainu ve Aokiji'nin bir planı olabilir.SWORD, denizciler içerisinde DH'yi sevmeyen bir grup. Garp, Aokiji ve belki Akainu SWORD ile ilişkili çıkıcak.