Bu panelde Zoro'nun kaptanı için geçici süreliğine gururunu bir kenara bırakması haricinde hiçbir şey değişmedi. Amacı hala Mihawk'u geçmek, Mihawk ise Zoro ile olacak düellosuna ölümcül gözle bakıyor. Mihawk ve Zoro daha en başta düşmanca ilişki geliştirmedi zaten, onura ve rekabete dayalı oldu hep. Usta-çırak oldular diye de bu bozulmuyor, aksine "çırağın ustasını geçmesi" örneği ile çok daha oturaklı bir hal alıyor. Ben de Mihawk vs Zoro'nun ölümüne olmasını isterim ama Zoro, Mihawk'u geçtiğini onu yenerek tüm dünyaya kanıtlasa yetecektir. En baştan beri bu şekilde kurulan, serinin değişmezi haline gelip hayranlarda yer edinen bu karşılaşmayı Oda çizmeyecek mi? Yok artık derim, başka da bir şey demem. Savunduğum en bariz şey bu olabilir.
Oldu olacak Zoro, o kadar ustalığımı yaptın canını bağışlıyorum desin.Mis gibi senaryo ohh kılıç kokuyor
Gurur geçici süreliğine bırakılan birşey değil ki. Zoro hem beni eğit en büyük kılıç ustası olacağım diyor, hemde Luffy'yi Korsan Kralı yapıcam diyor. Oldu paşam başka isteğin ?
Benim benzetme biraz yanlış oldu ya çırak-usta Sanji-Zeff gibi olur. Bunların ki çırak-usta olmanında ötesinde. Sonuçta aralarında ki rekabet ölümcül olmasa ''beni öldürmek isteyen birisini eğitmemi istiyorsun?'' demez Mihawk.Shank için Luffy neyse Mihawk için Zoro o benim gözümde. Bunların arasında ölümcül bir dövüş olmasını bekleyen, daha çok bekler.