herkes böyle düşünüyor lakin oda olunca işin içinde herşey beklenirBen daha çok hırslanacağını düşünüyorum
herkes böyle düşünüyor lakin oda olunca işin içinde herşey beklenirBen daha çok hırslanacağını düşünüyorum
Herşey beklenir bu doğru ama karasakal uzaktan birinden korkacak bir şahsiyet değilherkes böyle düşünüyor lakin oda olunca işin içinde herşey beklenir
Oda ve genel olarak mangakaların çoğu serilerinde Japon kültürü ve mitolojisinden esinlendiği için teorinin tutması zor ama burada yazılan çoğu teoriye kıyasla mantıklı bir dayanağı var.Eline sağlık güzel yazmışsın.Tayfaya carrot ve yamato yu da eklediginizde ekip garip bir şekilde olimpos tanrilarinin bir degisik versiyonu haline geliyor.
Luffy - Zeus
Zoro - Ares
Nami - Hera
Usopp - Hermes
Sanji - Dionysus
Chopper - Apollon
Robin - Athena
Franky - Hephaistos
Brook - Hades
Jinbei - Poseidon
Carrot - Afrodit
Yamato - Artemis
D'lerin tanrıların doğal düşmanları olduğunu da düşününce acaba buradan bi sey çıkar mı diye düşünmekteyim.
Butun tayfa D. çıkacak demiyorum yanlis anlaşılmasın.
Oda ve genel olarak mangakaların çoğu serilerinde Japon kültürü ve mitolojisinden esinlendiği için teorinin tutması zor ama burada yazılan çoğu teoriye kıyasla mantıklı bir dayanağı var.Eline sağlık güzel yazmışsın.
Enel'in adının etimolojisine daha önce hiç rastlamadım ama dediğin gibi olabilir.Dedigin kismen dogru ama one piece te sadece Japon degil dünyanın neredeyse bütün milletinden alıntılar var.
Enel'in adi bile en el hakk tan geliyordu.
Enel'in adının etimolojisine daha önce hiç rastlamadım ama dediğin gibi olabilir.
Enel'in ismi esasen bir elektrik şirketinden geliyordu diye biliyorum. Baya eskiden (farklı forumlardan) böyle bir muhabbet döndüğünü hatırlıyorumDedigin kismen dogru ama one piece te sadece Japon degil dünyanın neredeyse bütün milletinden alıntılar var.
Enel'in adi bile ene'l hakk tan geliyordu.
AHAUAHSHSHSYSHSHSHSHSHS bu daha troll ahahauahshshshsEnel'in ismi esasen bir elektrik şirketinden geliyordu diye biliyorum. Baya eskiden (farklı forumlardan) böyle bir muhabbet döndüğünü hatırlıyorum
Edit. Doğru hatırlıyormuşum