Ciddi değildim.O iş yatar, Roger'ın idamında ergen gibi çizilmiş. Ayrıca Wano da Jack'i öldürecekler. Kapaklardan birinde mezartaşı var.
Ciddi değildim.O iş yatar, Roger'ın idamında ergen gibi çizilmiş. Ayrıca Wano da Jack'i öldürecekler. Kapaklardan birinde mezartaşı var.
Ne zaman geçti bu? Hangi databook? Bulabilirsen sevinirim.-Databookta geçen Dragon ve Luffy'nin konuşulacağı toplantı
Vivi as the representative of Alabasta is going to attend the World Meeting that is quadrennial.Ne zaman geçti bu? Hangi databook? Bulabilirsen sevinirim.
Prensesi de Kuina??Zoro'nun kılıcının he deyip kabul edilmesini beklemiyorum. Wano'nun dışarıya açılmayı düşünen bir yönü olduğu gibi genelekçi bir yönü olacağı da mukakkak. İşte bu gelenekçi yapı Zoro nun karşısına dikilecektir. Geçmişi ile ilgili bir şey çıkar mı bilmiyorum. Fakat ryuma ya değinilecektir. Arcın prensi büyük ihtimalle Zoro olacaktır.
Bilemiyorum. Kuina şaibeli bir ölüme sahip. Adı da geçse karşımıza da dikilse garip karşılamam. Ama eğer öyle bir şey olursa Zoro ile dövüşebilir. Harika da olur.Prensesi de Kuina??