Hiten Mitsurugi Ryu Amakakeru Ryu no Hirameki
Hiyori ihanet edecek bence, böyle arkadan gelip sokuverecek bıçağı birine. Deli oğlan Yamato ile dünyaya hükmetme planları vs...

Hiten Mitsurugi Ryu Amakakeru Ryu no Hirameki
Hiyori ihanet edecek bence, böyle arkadan gelip sokuverecek bıçağı birine. Deli oğlan Yamato ile dünyaya hükmetme planları vs...
Bunlardan her şeyi beklerim ben, Kaido'da da güven vermiyor, Orochi kendini yine bozmaz o kesin. Hiyori bir boş kaldı, dediğin gibi olmadık bir yerde mevzuya girip, bizimkilerin p-uplarını da tetikleyebilir.Ama Nami ve Robin gibi ihanet etsin, sonra alalım tayfaya.O kadarını sanmıyorum ama Black Maria ve Kaido sahnesiyle kadınlar güce doğru çekilir mesajını vermiş yine o serideki gibi. Gerçi şu an o tarz hareketleri yapacak tek kişi de Orochi.Kaido yapmayacaktır muhtemelen nine olayına bile özür dilediğine göre.
Pembe Panter Coby.Kizaru banko ölecek veya dayak yiyecek. Bu Luffy tarafından mı olur,supernovalar tarafından mı olur yoksa bb tarafından mı olur bilemiyorum. Yeni bir amiral daha eklenecek seriye.
Sallıyorum onun adıda Turuncu Leopar olsun veya turuncu yengeç. Bu kişi Sabo olabilir,Coby olabilir ileride bilmiyorum. 100,200 bölüm içinde tutmazsa bulun beni.
Pembe panter Coby mi sevdim he .dBunlardan her şeyi beklerim ben, Kaido'da da güven vermiyor, Orochi kendini yine bozmaz o kesin. Hiyori bir boş kaldı, dediğin gibi olmadık bir yerde mevzuya girip, bizimkilerin p-uplarını da tetikleyebilir.Ama Nami ve Robin gibi ihanet etsin, sonra alalım tayfaya.
alıntı yapamamışım.:S
Pembe Panter Coby.
Luffy, Wano boyunca en az bi kere Marco ve Jimbo tarafından da kucağa alınacak.
bunlar artık teoriden sayılmamalı bence kucak rutin bi hal aldı, lufi için, lufiyi kucaklamayan adam yerine konulmaz seri böyle devam ederse.Luffy, raftele ilk adımını kucakta atacak...