Ben sebze yemeyen bir vegan olarak ölürüm askerde zaten, boşuna ranza vermesinler. Tabut iyidir.Sen askerde orta ranzada kalacakmışsın.
Ben sebze yemeyen bir vegan olarak ölürüm askerde zaten, boşuna ranza vermesinler. Tabut iyidir.Sen askerde orta ranzada kalacakmışsın.
Ben de sebze yemiyorum ama küllüm etoburum. Sebze yemeyen vegan nedir neyle besleniyosun sen fotosentez mi yapıyosun ?Ben sebze yemeyen bir vegan olarak ölürüm askerde zaten, boşuna ranza vermesinler. Tabut iyidir.
Burası ne böyle? Klostrofobisi olmayan adamın klostrofobisi olur.2 gemi değiştim(1'inci gemi hizmet dışı bıraktılar.) 1'inci geminin yatakları gayet iyidi 2'incisi ise berbattı ÖRNEK ;
Askerlikte çektiğim resim
Denizalti daha beter yarim metre yaninda da baska bir ranza oluyor2 gemi değiştim(1'inci gemi hizmet dışı bıraktılar.) 1'inci geminin yatakları gayet iyidi 2'incisi ise berbattı ÖRNEK ;
Ben burda boğulup ölürüm. İmkanı yok hacı. Fotoğrafa bakmakla bile nefes alamamaya başladım.2 gemi değiştim(1'inci gemi hizmet dışı bıraktılar.) 1'inci geminin yatakları gayet iyidi 2'incisi ise berbattı ÖRNEK ;
Denizcilerin %99 unun zaten denizle bir isi olmuyor. Bazi sanssiz arkadaslar gemidir denizaltidir boyle yerlere düşüyor. Ama havacilik iyidir ya (en azindan disaridan oyle görünüyor)Zamanında Denizci çıksın istemiştim ama ranzaları görünce iyi ki Havacı çıkmış dedim. İnsanın içi bunları o kadar dar ranzada.
Benim mesaj nasıl öyle bir hal aldı ya Neyse havacılıkta öyle, karacıdan tek farkı filoya yakın çalıştığın vakit daha rahat oluyor, pilotlar daha rahat takıldıkları için normal bölük komutanları gibi askerleri sürekli disiplin altında tutan tipler değiller birkaç istisna dışında, bizim bölük uçaklarla çok içli dışlı değildi, gerçi ben kantin sorumlusuydum o sebepten biraz daha rahattık bölükte ve güvenlikte çalışan arkadaşlara kıyasla.Denizcilerin %99 unun zaten denizle bir isi olmuyor. Bazi sanssiz arkadaslar gemidir denizaltidir boyle yerlere düşüyor. Ama havacilik iyidir ya (en azindan disaridan oyle görünüyor)
Denizcinin Karası rahattır(Muhafızlar hariç.) gemi sürtünme yeridir hele hele topçu porsun olanlarZamanında Denizci çıksın istemiştim ama ranzaları görünce iyi ki Havacı çıkmış dedim. İnsanın içi daralır o ranzada.