Sana da hayırlı tezkereler hacı.1 inci p.eğt.tug.k.lığı / manisa merkez / manisa.
28 inci mknz.p.tüm. 28 inci mknz.p.a. 2 nci mknz.p.tb. 3 üncü mknz.p.bl. / magosa / magosa
Sana da hayırlı tezkereler hacı.1 inci p.eğt.tug.k.lığı / manisa merkez / manisa.
28 inci mknz.p.tüm. 28 inci mknz.p.a. 2 nci mknz.p.tb. 3 üncü mknz.p.bl. / magosa / magosa
Acemilik aynı, usta birliği bende magosa ktbk komutanlığı hava savunma taburu.1 inci p.eğt.tug.k.lığı / manisa merkez / manisa.
Tecil ettir 96/1 git. İnan o soğukta acemilik çekilmiyor.95/4.Celb'mişim ben.Sanıyorum ki 95'liler 21 yaşında gidecek.Öyle bir mevzu var ortada fakat o olayın kaç yılında doğanlara vuracağı henüz belli değilmiş.O belli olana kadar giderim zaten.
Normalde haziran doğumluyum.Fakat kimlikte eylül olarak geçiyor.G*t tertip olacağız.Aralık ayında gideriz.
Öyle bir şansım yok.Tecil ettir 96/1 git. İnan o soğukta acemilik çekilmiyor.
Hayırlı tezkereler.1 inci p.eğt.tug.k.lığı / manisa merkez / manisa.
Hayırlı olsun.Zor derken tam olarak neyi kastediyorsun stres mi yoksa yorgunluk vs...Öncelikle herkese hayırlı teskereler.
Bende daha 2 gün önce bitirdim askerliği, işiniz çok zor kısa uzun fark etmeyecek nereye giderseniz gidin. Ama çok tuhaf ve eğlenceli bir yer tavsiye ederim Üzüldüm şimdi
Dedem 1910'da askere alınmış, tüfek bıraktığında sene 1922'ymiş.Eskiler 2 yıl 3 yıl yapıyorlarmış şükredin beyler