Faturayı senin adına keseceksek her türlü desteklerizKorsanfan olarak bedelli askerlik için üstelemeliyiz!
Faturayı senin adına keseceksek her türlü desteklerizKorsanfan olarak bedelli askerlik için üstelemeliyiz!
Yohohoho. Kendi faturamı zor öderim.Faturayı senin adına keseceksek her türlü destekleriz
Bekleyelim görelimValla bende bozdurdum erken sevk 26-27 temmuz yazıyor bende de, mayıs celbinin ikinci grubu normalde haziran ayı gidermiş ama seçimlerden dolayı temmuza atmışlar,normalde Temmuz'da gitme yoktu,ama yüksek ihtimal Ağustos'a çıkar Temmuz'a çıkmaz diye düşünüyorum,temmuz başında yada en erken haziran 20 si gibi açıklanır e devlette
Yani sevkimi aldığım günün ertesi günü teslim mi olmam lazım? Şu sınav meselesini nasıl çözebilirim?26sında hazırlığını yap 27sinde birliğine teslim olman gerekiyor
Yani 27 Temmuz askerliğin başlıyor
26sında hazırlığını yap dedim ama temmuzada bir hayli vakit var
Yavaş yavaş hazırlığını yap demek daha doğru olur sanırım
Benim yaş tutmuyor.Korsanfan olarak bedelli askerlik için üstelemeliyiz!
Yaşı da indirirler diye ümit ediyorum.Benim yaş tutmuyor.
Hani hepimiz kardeştik Bu forumda senin ağzından çıkacak bir ''evet'' sözüne bakan nice forumdaşların var. Yaparsın bir güzellik sen. O kadar kitap yazdırdık sana. Boşuna mıydı hepYohohoho. Kendi faturamı zor öderim.
Askerlik şubenle görüşmen lazımYani sevkimi aldığım günün ertesi günü teslim mi olmam lazım? Şu sınav meselesini nasıl çözebilirim?
Forumdan gerçek anlamda bir destek alsaydım bir "Evet"ime bakardı ama işte! Ah! Kahpe dünya!Hani hepimiz kardeştik Bu forumda senin ağzından çıkacak bir ''evet'' sözüne bakan nice forumdaşların var. Yaparsın bir güzellik sen. O kadar kitap yazdırdık sana. Boşuna mıydı hep
O zaman B planına geçiyoruz. Ben Adriana Lima’nın menajerine mail atayım en iyisi.Forumdan gerçek anlamda bir destek alsaydım bir "Evet"ime bakardı ama işte! Ah! Kahpe dünya!
Bizim Türk efendiden yürü.O zaman B planına geçiyoruz. Ben Adriana Lima’nın menajerine mail atayım en iyisi.