Başın sağolsun kardeşim, sana mazeret izni yazar ayar çekerler terhisle ilgili bir sıkıntı çıkmaz.Dedem vefat etti... Birlikten çıkalı bir hafta falan oldu geri dönüyordum sonra gelmene gerek yok dediler.
Başın sağolsun kardeşim, sana mazeret izni yazar ayar çekerler terhisle ilgili bir sıkıntı çıkmaz.Dedem vefat etti... Birlikten çıkalı bir hafta falan oldu geri dönüyordum sonra gelmene gerek yok dediler.
Başın sağolsun Emre. :/Dedem vefat etti... Birlikten çıkalı bir hafta falan oldu geri dönüyordum sonra gelmene gerek yok dediler.
Sağolasın kardeşim.Başın sağolsun hacım,Allah rahmet eylesin. Askerliğin bitişi gibi kutlanacak bir şeyin sonunda dedenin vefatı çok kötü olmuş.
Sağolasın dostum.Öyle yaptılar zaten ayarladı komutan bir şekilde kalanı da gerekirse yaparım.Başın sağolsun kardeşim, sana mazeret izni yazar ayar çekerler terhisle ilgili bir sıkıntı çıkmaz.
Başın sağ olsun üstadım. :/Dedem vefat etti... Birlikten çıkalı bir hafta falan oldu geri dönüyordum sonra gelmene gerek yok dediler.