Sen yokken Croco gömmenin zevki olmayacak o yüzden sen olmayınca bol bol Crocodile överim.Sağol. Hadi yine iyisin bol bol Koffy öv ben yokken.
Sen yokken Croco gömmenin zevki olmayacak o yüzden sen olmayınca bol bol Crocodile överim.Sağol. Hadi yine iyisin bol bol Koffy öv ben yokken.
İyi yaparsın bırak zaten şu çakma karakter Koffy'i.Sen yokken Croco gömmenin zevki olmayacak o yüzden sen olmayınca bol bol Crocodile överim.
Son bir ayda tam 8 kilo vermişim. Dağını taşını s*veyim.Hakkari'deyseniz ve kendinizden yaşça küçük çocuklarla aynı yerde askerlik yapıyorsanız hayat çok zor
Benim de Erzincan Merkez çıktı.Erzincan/Merkez çıktı. Haydi hayırlısı diyelim.
Erzincan/Merkez çıktı. Haydi hayırlısı diyelim.
Az önce gördüm, Sercan diye bi arkadaş var ona da Erzincan merkeze düşmüş. İlginç buldum sadece biraz, söylemek istedimBenim de Erzincan Merkez çıktı.
İnşallah tanışırızAz önce gördüm, Sercan diye bi arkadaş var ona da Erzincan merkeze düşmüş. İlginç buldum sadece biraz, söylemek istedim
Benimde aynı çevrede yedek subay duymadığım yok. Şans işi sanırım er gideriz ne yapalım.Bütün arkadaşlarıma yedey subaylık çıktı. Denizci, havacı, karacı... Ben çok istedim diye mi çıkmadı acaba? Neyse bitti gitti. :/