Asker anılarından bir kitap yazarsın artık.Böyleymiş cidden. Yasa girdiğinden sonra tecilin bitiyorsa kuraya kalıyorsun, önce bittiyse, bakaya ya da asker kaçağı falansan cezan da siliniyor, direkt gidiyorsun. Süper ahaha.
Asker anılarından bir kitap yazarsın artık.Böyleymiş cidden. Yasa girdiğinden sonra tecilin bitiyorsa kuraya kalıyorsun, önce bittiyse, bakaya ya da asker kaçağı falansan cezan da siliniyor, direkt gidiyorsun. Süper ahaha.
Bu kez siyasi kitap yazıyormuşum.Asker anılarından bir kitap yazarsın artık.
Aman dikkat et alırlar içeri valla. Sonra okuduk diye bizi de alırlar.Bu kez siyasi kitap yazıyormuşum.
Forum benim yüzümden kapanır falan.Aman dikkat et alırlar içeri valla. Sonra okuduk diye bizi de alırlar.
jhfdkşasjdfhak sEdirne Keşan, altı aylık askerlikte 50 kişilik bölükten 20 tane Rdm çıktı, askerliğim Edirne'ye gidip gelmekle bitti
Hatta elemanın biri vardı ilk götürmede adama çürük alarak geldiğimiz için çift çarşı ve yemek ısmarlamışlardı bana
Yerle de alakası var. Bazı bölgeler gelen acemileri refüze edip sıkıntılı askerleri eliyor. O askerler de genelde batıya gönderiliyor. Toplama kampı gibi oluyor oralar sonra.Öyledir muhtemelen de bahsettiği kadarını duymamıştım daha önce. Ki aynı yerde hem acemiliğini hem ustalığını yapan ev arkadaşım var.
Benim gibi çok yemek seçen ve tat isteyen biriysen sıkıntı çekersin. Ben kahvaltı hariçi nadir yedim işimi kantin ve gazinadan halletim genellikle.Karnımı doyurabileceğime emin olsam sıkıntı yok zaten. Ama muhtemelen 6 ay giderim.
Sebze sevmeyen veganım ben yav. %99'unu yemeyeceğim muhtemelen.Benim gibi çok yemek seçen ve tat isteyen biriysen sıkıntı çekersin. Ben kahvaltı hariçi nadir yedim işimi kantin ve gazinadan halletim genellikle.
SaolGeçmiş olsun. Hayırlı tezkereler.
Sorma her gün dinleyip, gördükçe şok yaşıyordum.Bu bayağı fantastikmiş. Kim bilir ne hikayeler daha vardır.
Saol bizdekiler örgütlendi isyan edip yazanenin önünü basıp protesto ediyolar düşün artık.İzmir Narlıdere 1. ve 2. eğitim bölümleri rdm doluymuş. Bu seviyede olmasa bile benzerlerini aynı yerde askerlik yapan bir arkadaşım da anlatıyordu. Geçmiş olsun, hayırlı teskereler.
Daha büyük manyak olup çıkar. Ömer Faruk diye bir Urfa'lı vardı, aklı biraz kıttı aynı soruyu 2-3 kere üst üste soruyodu filan. Çoçukla çok uğraşıp dalga ğeçtiler çocuk kafayı yedi, hastaneye sevk ettiler çürük raporu verdiler direk. Geçe kendi kendine konuşuyo, saat 4 çırıl çıplak dışarda gezmeler, o az konuşan çoçuk hiç susmamaya başladı kendini durduramıyordu. Yüzbaşı durumu bilmiyordu hem sus diyor hem dövüyor ama çoçuk kendini 1 sn dahi durduramıyordu.Şu forumdan bir kaç kişiyi göndereydik oraya
Ben 3 hafta gercek One piece yaşadım.Oha bölüğe bak. Bizde en fazla 2 tane birbirini parmaklayan gerizekalı vardı o kadar.
Aynen bir sabah kahvaltısı yap ama sağlam ye ögle ve akşamı getirirsin bende öyle yaptım.Sebze sevmeyen veganım ben yav. %99'unu yemeyeceğim muhtemelen.