Gideceklere tek tavsiyem var. Ne yapın edin hasta olmayın. Olursanız sıçtınız. Bir daha geçmez o hastalık.
Yaz gelmiş ne hastalığı, yanınıza katarin götürün bir şey olmazGideceklere tek tavsiyem var. Ne yapın edin hasta olmayın. Olursanız sıçtınız. Bir daha geçmez o hastalık.
İlla bişiler bulaşır yav. Her hastalık kışın olmuyorYaz gelmiş ne hastalığı, yanınıza katarin götürün bir şey olmaz
Terhis gecesi hastaneye kaldırıldım 39.5 ateşle kamyonetin kasasında. O gün dısarıda aldıgım nefes ertesi gün dışarıda aldıgımdan daha güzeldi.Gideceklere tek tavsiyem var. Ne yapın edin hasta olmayın. Olursanız sıçtınız. Bir daha geçmez o hastalık.
Çok merak ettim, nasıl hesapladın%10-15 diye biliyorum.
Edit : daha doğrusu bana %10-15 demişlerdi sorduğumda. Benim gözlemlediğim kadarıyla daha da az. İstiyorsan yazayım nasıl hesapladığımı.
Geçen bir arkadaşımla konuşuyorduk onun sınıf arkadaşları başvurmuşlar yedek subaylığa çoğusuna çıkmış.Nasıl hesaplanıyor?%10-15 diye biliyorum.
Edit : daha doğrusu bana %10-15 demişlerdi sorduğumda. Benim gözlemlediğim kadarıyla daha da az. İstiyorsan yazayım nasıl hesapladığımı.
Acik arttirma yapsinlar.Yeni sistem muhabbeti gene yapılmış. İhtiyaçtan fazla kişi bedelli başvurusu yaparsa kura çekilecek muhabbetini idrak edemedim. Herkes arasında mı çekilecek bu kura acep?