Üzülme fazla Genel tartışmada översiniz artık :SYapma ya, ulan o konu kapatılır mı?!
Sonunda amacına ukaştın demek...
Üzülme fazla Genel tartışmada översiniz artık :SYapma ya, ulan o konu kapatılır mı?!
Sonunda amacına ukaştın demek...
Mihawk ölür ama Mihawk'ın seviyesi tartışmaları ölemezMihawk ölmedi, ölemez, ölmesi teklif dahi edilemez...
Ben @Smoker 'ı tanıyorsam bi süre sonra o konuyu açar. Yeni kurallar getirir, yaptırımlar koyar ama açar.Forumun yıkılmaz konusuydu
Yok hacı, o konu bizim için önemli.Üzülme fazla Genel tartışmada översiniz artık :S
Bende Smoker'ı tanıyorsam ölse bile o konuyu bir daha açmaz.Ben @Smoker 'ı tanıyorsam bi süre sonra o konuyu açar. Yeni kurallar getirir, yaptırımlar koyar ama açar.
Yok hacı, o konu bizim için önemli.
Yahu trollemenin önüne geçip, konunun sapmasına engel olacak kurallar getirir ve açar. O konu bana göre kf'nin en önemli konusudur, yokluğu hissedilir.Bende Smoker'ı tanıyorsam ölse bile o konuyu bir daha açmaz.
Her türlü açar.Bende Smoker'ı tanıyorsam ölse bile o konuyu bir daha açmaz.
Bence hiç de hissedilmez, hissedilmiyor daYahu trollemenin önüne geçip, konunun sapmasına engel olacak kurallar getirir ve açar. O konu bana göre kf'nin en önemli konusudur, yokluğu hissedilir.
Bakalım, görelim.Her türlü açar.
Konu zaten beş gündür açık duruyor, ama kimse farkında değil. Bak bu kadar çabuk unutuldu işte.Ben @Smoker 'ı tanıyorsam bi süre sonra o konuyu açar. Yeni kurallar getirir, yaptırımlar koyar ama açar.
Yok hacı, o konu bizim için önemli.
Bunu yazdın ya birazdan hortlarKonu zaten beş gündür açık duruyor, ama kimse farkında değil. Bak bu kadar çabuk unutuldu işte.