Askerlik şubesinde tam senin durumunda olmamak için sormuştum bunu, kesin tarihin belli olsun bize gel demişlerdi. İstersen git bir konuş şubeyle. Benim de finallere dek geliyor, büt tarihine burada olacam inşallah.Bu bedelli celp dönemlerini bir şekilde değiştirmenin yolu yok mu? Benim ilk vizelere denk geliyor Ekim ayında gidersem. Mazeret sınavında çok acımasız soruyorlar, dönem çöp olur.
Kesin tarih belli olsun kısmını anlamadım. Ben de gidip bir konuşayım. Sağolasın.Askerlik şubesinde tam senin durumunda olmamak için sormuştum bunu, kesin tarihin belli olsun bize gel demişlerdi. İstersen git bir konuş şubeyle. Benim de finallere dek geliyor, büt tarihine burada olacam inşallah.
sevk tarihini kastetmiştim, rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun ikimiz içindeKesin tarih belli olsun kısmını anlamadım. Ben de gidip bir konuşayım. Sağolasın.
Sevk başlangıç ve bitiş tarihi yazıyor. Ne zaman tam belli oluyor, biliyor musun? Yani sen nasıl bir adım izleyeceksin?sevk tarihini kastetmiştim, rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun ikimiz içinde
Sevk kağıdını çıkarınca belli olmus oluyor. Misal bana İstanbul Denizli’ye 1 gün yol izni vermisler.Sevk başlangıç ve bitiş tarihi yazıyor. Ne zaman tam belli oluyor, biliyor musun? Yani sen nasıl bir adım izleyeceksin?
Arkadaslarin da dedigi gibi sevk kagidini cikarinca belli oluyormus kesin tarih. Benimde tam finallere dek geliyor ama bütlere yetisebiliyorum 4 dersim var zaten gecerim diye düșünuyorum. Eğer senin için zor olacak gibiyse erteleme imkanin varsa dene.Sevk başlangıç ve bitiş tarihi yazıyor. Ne zaman tam belli oluyor, biliyor musun? Yani sen nasıl bir adım izleyeceksin?