Kaç kilosun ?Kilodan almıyorlar beni Allah'ın da izniyle kurtulduk dünyanın en güzel olayından : )
Kaç kilosun ?Kilodan almıyorlar beni Allah'ın da izniyle kurtulduk dünyanın en güzel olayından : )
Muhafız nöbetten nöbete başka yaptığı bir şey yokHatırladım o gemi fotoğrafını. Şimdilerde iyi ama muhafız bölüğü olarak çok yoğunuz ve sıkıntı komutanlar var. Onun dışında bir çok konuda iyi, özellikle bedelliler için paha biçilemez bir rahatlığı var.
Keşke öyle olsa. 8 (4 sabah 4 gece) saat nöbet tutup o aralar ne yaptığımızı görsen halimize acırsın. Destek kıtalar altındayız diye her haltı biz yapıyoruz alayda.Muhafız nöbetten nöbete başka yaptığı bir şey yok
Benim gördüğüm kadarıyla sadece nöbet tutuyorlardı İstanbul/Beykoz'da. ALLAH kolaylık versin şimdiden kaç gün kaldı bitmesine askerliğin?Keşke öyle olsa. 8 (4 sabah 4 gece) saat nöbet tutup o aralar ne yaptığımızı görsen halimize acırsın. Destek kıtalar altındayız diye her haltı biz yapıyoruz alayda.
Amasya sıkıntıydı bu 2.celp döneminde öyle dediler ama hayırlı olsun.Amasyaya gidiyom mart sonu. Soğuk olmaz heralde. Baharda gitmek istiyordum isabet oldu
Neden lanAmasya sıkıntıydı bu 2.celp döneminde öyle dediler ama hayırlı olsun.
250 gibi bir şey. Pek saymıyorum. Bizim dışımızdaki her yerde öyle muhafızlar. Biz güvenlik taburu olmadığımızdan. Çektiğimiz çilenin haddi hesabı yok hem de hiç eğitim yapmadığımız halde. Bu arada askerliğe başlayalı 13 kilo verdim.Benim gördüğüm kadarıyla sadece nöbet tutuyorlardı İstanbul/Beykoz'da. ALLAH kolaylık versin şimdiden kaç gün kaldı bitmesine askerliğin?
Ya bu ilk 3 celpte bazen çok kişi aldılar falan şimdi rayına oturmuştur. Yapacağın ilk şey tabanlık götür bot için ve ilk gün o botu taşla falan ez, ayağın işi biter yoksa birde revire ilk hafta çık kendini hastaneye sevk ettir. Özelden yaz gerekli taktikleri vereyim.Neden lan