Yok oralara giremedim, Tsubasa, pokemon falan aslında anime diye anlattım. Flamingo gibisi var mı la?Hahahah orada anlattın mı cidden Selim.
Flamingo'dan bahsetseydin biraz.
Yok oralara giremedim, Tsubasa, pokemon falan aslında anime diye anlattım. Flamingo gibisi var mı la?Hahahah orada anlattın mı cidden Selim.
Flamingo'dan bahsetseydin biraz.
Crocodile'dan özenilip yaratılmış karakter değil mi bu Flamingo yav.Yok oralara giremedim, Tsubasa, pokemon falan aslında anime diye anlattım. Flamingo gibisi var mı la?
Death note izleyen bekletisini öyle tutuyor, sevmiyor. En fazla onlar code gues izler.Crocodile'dan özenilip yaratılmış karakter değil mi bu Flamingo yav.
Şaka bir yana ilk başta bilmedikleri için kötü geliyor. Aslında iyi olan şeylerden bir kaç şey izleteceksin ki bak nasıl izleyip okuyorlar. Ben Death Note izletmiştim bir arkadaşa beni arayıp souyordu bu tarzbir şey var mı diye.
Yok la iyi olan animeleri dayayacaksın işte sırayla.Death note izleyen bekletisini öyle tutuyor, sevmiyor. En fazla onlar code gues izler.
Sorma son bölüm son sahne hele.Sağolasın gittik diye bomba 2 bölüm çıkmış zaten görünce afalladım :d
Op dandik la, niye önerelim?Yok la iyi olan animeleri dayayacaksın işte sırayla.
Finalde de Onepiece'i çiviledin mi tamam.
Mission completed
Merak edip sormamışsın bile, gözlerim aradı.Sorma son bölüm son sahne hele.
@Daredewill
Bu konuya girmedim bilmiyordum askere gittiginizi.. Senin herhalde biraz ara verdiğini düşündüm o yuzden..
Finalde diyorum olum. Hani böyle ''Final boss'' olur ya hani zor gibidir ama bir ezberlediğin zaman sürekli geçersin o durum işte.Op dandik la, niye önerelim?
Merak edip sormamışsın bile, gözlerim aradı.
Hayırsızın tekiyim ben. Ama çok fazla olmadı he?Op dandik la, niye önerelim?
Merak edip sormamışsın bile, gözlerim aradı.
Croco'ya oku izle sonra bırak derim o zaman. En fazla Mf izletirim başta.Finalde diyorum olum. Hani böyle ''Final boss'' olur ya hani zor gibidir ama bir ezberlediğin zaman sürekli geçersin o durum işte.
Bir şey kalmayınca bunu vereceksin böyle bir büyük sanacak efsane sanacak ama sonunda tırt bir şey olduğunu çözecek.
Zaman orada farklı işliyor. Gerçek hayatta bir gün orada 57 dk falan ediyor.Hayırsızın tekiyim ben. Ama çok fazla olmadı he?