Kasım dönemi için yaptım. 31 ağustos son gün. Önce e devlet sonra sağlık en son askerlik şubesinin onayı lazım ama isim gözükmüyor. Sistem çökmüş Ankaradan onay bekleniyor diyor falan filan...Ne zaman, nasıl yaptın düz askerliğe başvuruyu ?
Kasım dönemi için yaptım. 31 ağustos son gün. Önce e devlet sonra sağlık en son askerlik şubesinin onayı lazım ama isim gözükmüyor. Sistem çökmüş Ankaradan onay bekleniyor diyor falan filan...Ne zaman, nasıl yaptın düz askerliğe başvuruyu ?
Askerlik şubesinden kayıt yaptırırken...İsim nerede gözükmüyor ?
Doğru olma ihtimali yüksek ben 2.celpte gidiyorum kutahyaya bakalım neler bekliyo beni ordaTüm senenin bedelli celp dönemleri deniyor.
Bizde sıkıntı yaşayan çok oldu. Sabah 8 den son saate kadar uğraştık... En son manuel bir şey yapıyoruz dediler oldu mu olmadı bilmiyoruz işte. Sen e devlete girip bu arama yerine 'ASAL Yoklama Başvurusu Süreç Takibi' kısmına girip bakar mısın bi? Ordaki 3 ışık da yeşil mi yanıyor?Ben de ağustosta bozdurdum tecili kasım celbi için. Sıkıntı yaşamadım.
20 ekim civarı edevletten bakarsın dedi nereye ne olarak gideceğine, eyv dedim çıktım.
Hocam bende 'ASAL Yoklama Başvurusu Süreç Takibi' arattırdım ilk ikisi yeşil, 'Asker Alma Genel Müdürlüğü İşlemleri' kırmızı. Bu 3.aşama benimle ilgili değil heralde değil mi ? Aile hekiminden sonra gelmenize gerek yok dediler ama hala 3. aşama kırmızı gözüküyor bu gecikme normal midir ? 3 gün oluyor.Bizde sıkıntı yaşayan çok oldu. Sabah 8 den son saate kadar uğraştık... En son manuel bir şey yapıyoruz dediler oldu mu olmadı bilmiyoruz işte. Sen e devlete girip bu arama yerine 'ASAL Yoklama Başvurusu Süreç Takibi' kısmına girip bakar mısın bi? Ordaki 3 ışık da yeşil mi yanıyor?
Geçmiş olsun kardeşim sen şubata kaldın muhtemelen. O belgede yazan tamamen yalan. Askerlik şubesine gitmen gerekiyordu 31 ağustosa kadar. Kasım dönemi için... Normal askerlik. Ben gittim bendede 2 yeşil bi kırmızı gerçi.Hocam bende 'ASAL Yoklama Başvurusu Süreç Takibi' arattırdım ilk ikisi yeşil, 'Asker Alma Genel Müdürlüğü İşlemleri' kırmızı. Bu 3.aşama benimle ilgili değil heralde değil mi ? Aile hekiminden sonra gelmenize gerek yok dediler ama hala 3. aşama kırmızı gözüküyor bu gecikme normal midir ? 3 gün oluyor.