Yoo beni ikna ettin gök itimi olabilirAhahha. Ferit cevap veremiyor şimdi de bunlarla geliyon.
Yoo beni ikna ettin gök itimi olabilirAhahha. Ferit cevap veremiyor şimdi de bunlarla geliyon.
Ace akainu ile bir kez kapışıyor o da Wb hakkında ettiği laflardan sonra.Daha önce nerde aşağılandı ki ?Kaçmıyor Ace bana göre zoraki diğerlerinin peşi sıra gidiyor.Diğerleri işimiz bitti diye kaçma derdinde.Aslında o laf olmasa bile kalıp hesaplaşma arzusu var adamın içinde çünkü öncesinde Akainu ile vs atmış aşağılanmış.O malum laflar kanına dokunsa da bardağı taşıran son damla oluyor artık.Bana göre benim sahneden çıkarttığım anlam diğerleri olmasa Ace kalacak Akainu ile dövüşmeye devam edecek yönünde.
Zaten Shanks diyor Ace'in yaptığını duyunca şok oldum.Hep kaptanın kaçmasını isterdim aynısını yapmış diyor.Bu laflar benim için çok etkileyiciydi mesela.Roger ne adammış diyorum koca yonkouya bu lafları söyletebiliyor.Tabii Ace için de aynısını diyorum şapka çıkarmak lazım böyle karaktere.Millet sövebilir ama adamda onur,ilke kavramları bambaşka.
Zoro da sırttan yara almamaya özen gösteriyor. Hatta özellikle bunun vurgulandığı dövüşler var. Adam Mihawk 'da bunu vurguladıktan sonra bir de MR.1 dövüşünde vurguladı. Ama Zoro hiç kaçmadı mı? Kaçtı.Dikkat edersen tüm yaraları önde sırttan bir tane bile yarası. Karşılaştığı rakipler az çok belli. Roger'dan kaçacaksın mesela ama sırttan yara almayacaksın. Bir şey demiyorum.
Ah doğru ya hatlar karıştı biraz haklısın saat geç oldu. Ondan öncesinde beyazsakala yapılanlar sinirlendirmişti yine bana göre adamda bir öfke zaten mevcut.Orada beyazsakalı bırakıp gidecek hali yok bunu istemesi mümkün değil kalıp denizcilerle beyazsakal ile birlikte çarpışmak isteyecek birisi Ace.Ace akainu ile bir kez kapışıyor o da Wb hakkında ettiği laflardan sonra.Daha önce nerde aşağılandı ki ?
Valla Ace karşı nötrüm meyvesine ise bayılıyorum ama yaptığı tam develik.Şenksin övdüğü bir şey yaptıysa yanlıştır oAh doğru ya hatlar karıştı biraz haklısın saat geç oldu. Ondan öncesinde beyazsakala yapılanlar sinirlendirmişti yine bana göre adamda bir öfke zaten mevcut.Orada beyazsakalı bırakıp gidecek hali yok bunu istemesi mümkün değil kalıp denizcilerle beyazsakal ile birlikte çarpışmak isteyecek birisi Ace.
Shanks övmüyor zaten nasıl böyle yaptı diye şok oluyor.Biz övüyoruz.Shanks suratına işeten adam o yanlış diyorsa tam tersi doğrudur. En azından korsanlık bakımından sıradan vatandaş hareketleri için değil.Valla Ace karşı nötrüm meyvesine ise bayılıyorum ama yaptığı tam develik.Şenksin övdüğü bir şey yaptıysa yanlıştır o
Hay yaşa +1Shanks övmüyor zaten nasıl böyle yaptı diye şok oluyor.Biz övüyoruz.Shanks suratına işeten adam o yanlış diyorsa tam tersi doğrudur. En azından korsanlık bakımından sıradan vatandaş hareketleri için değil.
Hahaha bunu kim yazacak diye bekliyordum. Az soğutmadım milleti zamanında.
Benden başka kim yazabilirHahaha bunu kim yazacak diye bekliyordum. Az soğutmadım milleti zamanında.