Luffy'e az değil de işte fanları...Üzdün, Luffy'ye inanç bu kadar mı az.
Altına imzamı atarım.Bu gidişle seride sevdikleri bir karakter kalmayacak luffy yüzünden.Sadece yancılar ve bazı karakterler kalır o da olumlu.Luffy fanları kadar kıskanç, haset, çekemez, başka eşanlamli varsa onu da yazın, bir grup daha yok he. Ace daha potansiyelliydi diyoruz Aceten soğurlar, Dofu 1 vs 1 alamadı deriz Doftan soğurlar. Luffy One Piecei bulunca size mi verecek la rahat olun biraz.
Luffy fanları kadar siz Zoro fanları da betersiniz söylemeden geçemeyeceğim (bir kişi hariç o kendisini biliyor) He bu yorumunda haklılık payın var mı var ama sizde az buz değilsiniz.Artık herkes tanımış Luffy fanlarını.
Katakuri'yi savunsun 3-5 kişi 1v1 adam gibi olsa üstündü diye hemen sogurlar.
5 yıl önce Süpermovalar'ı Luffy fanları sever demiştim öylede oluyor.
Hepsinde bi Law hayranlıgı var.Adamlar evcil hayvan gibi Luffy'ye köpek olan karekterleri seviyorlar.
Onu biliyoruz ama Luffy fanlarına hiç bi şey söyleyen yoktu kac senelik algı operasyonu bu.Luffy fanları kadar siz Zoro fanları da betersiniz söylemeden geçemeyeceğim
Oluyor öyle şeyler en iyisi gelin Dragon ve Garp'ın fanı olun bakın kimse bir şeycikler demiyor fazla konuşulmuyor da Arada birileri çıkıp gavat mavat diyor da kuru laf.Onu biliyoruz ama Luffy fanlarına hiç bi şey söyleyen yoktu kac senelik algı operasyonu bu.
Eeee ne demişler: ''Doğru dürütst olanın, seveni de çok olur''Luffy'e az değil de işte fanları...
Sen ne bilirsin be :/Dof tek cümleyle beni ezdiler ben de başkasını ezeceğim. Çok derin karakter falan diyorlar ama bir derinliğini göremedim nedense.