Sevdiğin takımdan ya da yemekten herhangi bir şeyden aşırı fanı yüzünden soğur musunuz? İçten sevmiyorsan o fanlar bahane oluyor. Hangi Lufy fanı Lufy'den soğuyor, istisna birkaç kişi hariç çok zor. Kata'yı bu listeye alın zaten yakında girer.
Vallahi de billahi de bizim @Alpamis Zoro fanıydı, bak sempatik görüyordu değil, bildiğin fanıydı. Şundan 2-3 sene önceki mesajlarını dönüp de bir okuyun. Herif resmen uzaklaştı karakterden.Sevdiğin takımdan ya da yemekten herhangi bir şeyden aşırı fanı yüzünden soğur musunuz? İçten sevmiyorsan o fanlar bahane oluyor. Hangi Lufy fanı Lufy'den soğuyor, istisna birkaç kişi hariç çok zor. Kata'yı bu listeye alın zaten yakında girer.
Ben niye soğumuyorum acaba başka karakterlerden de siz soğuyorsunuz hayırdır ya???Soğutuyorsunuz adamları.
Dof un kaç fanı var saysak 7 8 i geçmez.Sizin ki haklı sebeplerden kaynaklı. Peki ya Crocodile? Ben adam hakkında tartışmaya bile girmiyorum resmen. Forumda bu adamın fanı diyeceğimiz keskin isimlerde yok ki adamlar boşa gitmesin diye atmış diyeceğim. Yok o da değil neyse dediğim gibi yukarı da ki resim.
1 saat dediğin 5 dk bile sürmemiştir. O 5 dk da size ilerie Mangaka'nın çizeceği sahneleri söyledim. Adamı övmedim bile sen hala ne diyon.
Neyse sana Sables atmıyorum. Değmezsin
Zoro'ya laf çaktım diye ciddi ciddi kavga etmişti benimle.Vallahi de billahi de bizim @Alpamis Zoro fanıydı, bak sempatik görüyordu değil, bildiğin fanıydı. Şundan 2-3 sene önceki mesajlarını dönüp de bir okuyun. Herif resmen uzaklaştı karakterden.
Merak ettim bakacaktım ki 10k mesaj atmışVallahi de billahi de bizim @Alpamis Zoro fanıydı, bak sempatik görüyordu değil, bildiğin fanıydı. Şundan 2-3 sene önceki mesajlarını dönüp de bir okuyun. Herif resmen uzaklaştı karakterden.
İstisnalar var dedim zaten Alpa'nın Zoro sevdiğini biliyorum. Genel hikaye bu ama forumun çoğunluğu Lufy'yi seviyor en çok tartışılan karakter haliyle Lufy oluyor ama ona karşı soğuma çok olmamış.Vallahi de billahi de bizim @Alpamis Zoro fanıydı, bak sempatik görüyordu değil, bildiğin fanıydı. Şundan 2-3 sene önceki mesajlarını dönüp de bir okuyun. Herif resmen uzaklaştı karakterden.
Zoro fanı da olduk.Eys'ciler coşmuş gene. Ortak özellikleri; Eys, Dof ve Zoro fanı olmaları. Bence bunun üzerine tez bile yazılır.
Ace, Marco'dan sonra en güçlü adamdı. Yenildiği adamın birisi Yonkou oldu (ki ben Teach'in çok küçümsendiğini düşünüyorum. Daha meyvesiz iken iki kollu Shanks'ın gözünde yara açmış.) Diğeri ise Filo Amirali oldu. Ve meyvesinin antisiydi. Hatta Teach'inde meyvesi tüm logia meyvelere ters idi.Logia meyven ile WB Korsanları'nın ilk 4'üne giremiyorsun.
Fena mı ettik? Genele değildi mesajım. Üstü kapalı laf attım bazılarına.Zoro fanı da olduk.
Adam zıtlaştığı insan seviyor diye sevmemezlik etmeye başlamıyor , karakterinin üzerinde çok durunca, önceden görmediği negatif tarafları gözüne batmaya başlıyor. Algıda seçici olmaya başlıyor, yoksa başkasının fikrine inat olacağım diye gelişen bir durum değil. Mesela ben Usopp'u eskiden ekstradan sevmezdim, hatta gıcık olduğum tarafları gözüme batıyordu diyebilirim.Millet o kadar saçma sapan ve vurdum duymazca eleştirdi ki karakteri, Usopp'un perspektifinden bakmaya başladım olaylara. Şu an One Piece'de en sevdiğim karakterlerden biri.İstisnalar var dedim zaten Alpa'nın Zoro sevdiğini biliyorum. Genel hikaye bu ama forumun çoğunluğu Lufy'yi seviyor en çok tartışılan karakter haliyle Lufy oluyor ama ona karşı soğuma çok olmamış.
Dof misal Kaido'yu döver diye yazılsa ben soğumam ama aynı şekilde Fuji, Dof'u döver diye yazılırsa da Fuji'den soğumam.
Örneklere takılmaya gerek yok.