En son bir bölümde Sanji ölsün yazdım biri bana sen öl demişti . Bir daha düşün .Aralarında en sakinleri kesinlikle Sanji fanlarıdır. Hiç sorun çıkarttıklarını görmedim. Zaten az oy almışlar.
En son bir bölümde Sanji ölsün yazdım biri bana sen öl demişti . Bir daha düşün .Aralarında en sakinleri kesinlikle Sanji fanlarıdır. Hiç sorun çıkarttıklarını görmedim. Zaten az oy almışlar.
Luffy ve Jinbe dışında soğuduğum karakter yok listede. Nedense çoğunu da severim.Ace'in 3, 5 fanından biriyim forumda ki. Anlamıyorum nasıl soğuttuk sizi Ace-kun'dan?
Ankete gelecek olursak, kesinlikle Luffy. Foruma üye olmadan önce çok severdim. Hala severim. Ama malum kişiler yüzünden biraz soğudum kendisinden.
Zoro fanlarının da, Zoro ile Luffy'i eşit görme çabaları biraz sinir bozucu oluyor.
Sanji fanlarının (çoğunluğu), Sanji'yi övmekten çok Zoro, Mihawk ve kılıç ustalarına çamur atıyor mesela sitedeki Mihawk anketinde üyelerin %75'i mihawk'ın en az amiral seviyesinde olduğunu düşünürken, bu %75' içinde Sanji fanı pek çıkmıyor. onun yerine Vista'ya kırdırıyorlar Mihawkı, en iyi hallileri eşit görüyorAralarında en sakinleri kesinlikle Sanji fanlarıdır. Hiç sorun çıkarttıklarını görmedim. Zaten az oy almışlar.
Bize dokunmayana biz dokunmayız gardaş. mevzuyu sen başlatmışsınEn son bir bölümde Sanji ölsün yazdım biri bana sen öl demişti . Bir daha düşün .
1) Ace fanları -ne yazık ki- epey fazla.Ace'in 3, 5 fanından biriyim forumda ki. Anlamıyorum nasıl soğuttuk sizi Ace-kun'dan?
Forumda aktif Sanji fanı 4-5 kişi falan herhalde.Mihawk konusunda yüzdelere falan girmeyecem amiralleri yenemez diyen 88 kişi imiş.Değil şimdi şu KF'nin ömrü boyunca bu kadar Sanji fanı olmamıştır.Yani çıkarımların baştan aşağı ofsaytSanji fanlarının (çoğunluğu), Sanji'yi övmekten çok Zoro, Mihawk ve kılıç ustalarına çamur atıyor mesela sitedeki Mihawk anketinde üyelerin %75'i mihawk'ın en az amiral seviyesinde olduğunu düşünürken, bu %75' içinde Sanji fanı pek çıkmıyor. onun yerine Vista'ya kırdırıyorlar Mihawkı, en iyi hallileri eşit görüyor
Bunun sebebinin, Sanjinin 2y'den sonra pek birşey yapmamış olması olduğunu düşünüyorum, 1-2 arc'a Sanji parladıktan sonra gör sen fanları :d (umuyorum parlar) yoksa vay kılıç ustalarının haline.
Dipnot: Tayfadan Sanji, Zoro, Luffy, Franky, Brook hepsinin fanıyım ayırmam ayrı ayrı severim.
Dof sama 119 oy almış. Kim bunlar kim ya ne demek 119 forumun hepsi resmenCrocodile'a 12 oy çıkmış.
Size diyeceğim tek şey.
Soğutuyorsunuz adamları.Dof sama 119 oy almış. Kim bunlar kim ya ne demek 119 forumun hepsi resmen