Nolacağdı ya? Luffy sadece bir elçi, kurye.Demek sen çıkardın bu fitneyi.
@Shakky
Ehhehe 10 numara olmuş. :/
Nolacağdı ya? Luffy sadece bir elçi, kurye.Demek sen çıkardın bu fitneyi.
Tevekkeli değil adama habire zehir yedirirken Zoroya rüzgar bile değmiyor üşütmesin diye. Vay be, şu an inandım. :S
Ben her ikisini de çok gördüm. Mesele Luffy veya Zoro değil. Zaten yakındığım şeyi ben mesaj attıktan sonra yazılan 2-3 sayfada net olarak göstermiş forum ahalisi Ortada Zoro öven bile yokken epey bir yazmışlar.Ben hiç Zoro'yu ezikleyen Luffy fanı görmedim.Ama Luffy'yi veya Sanji'yi ezikleyen çok Zoro fanı gördüm
Kastettiğim şey anlaşılmamış anlatacak enerjim de yok son 2-3 sayfayı okuduktan sonra Yalnız beni takip ediyorsan ve yine de çok fanlık işler yaptığımı düşünüyorsan kendimi anlatamamışım demek ki.Şu çıkarımı yapıp,
şu örneği vermen çok fanlık bi iş be Rika. Zoro kim ki Luffy'nin rakibi olsun da millet o yüzden ezsin? Hele Luffy fanlarının gözünde. Zoroyu Luffy'ye rakip görmek başlı başına abartılı bir düşünce. Sonra niye soğuyorlar, soğurlar tabi.
Hemen de alınıyor. Arada herkes yanlış örnekler verebilir. Bi daha yapmazsın olur biter.Ben her ikisini de çok gördüm. Mesele Luffy veya Zoro değil. Zaten yakındığım şeyi ben mesaj attıktan sonra yazılan 2-3 sayfada net olarak göstermiş forum ahalisi Ortada Zoro öven bile yokken epey bir yazmışlar.
Kastettiğim şey anlaşılmamış anlatacak enerjim de yok son 2-3 sayfayı okuduktan sonra Yalnız beni takip ediyorsan ve yine de çok fanlık işler yaptığımı düşünüyorsan kendimi anlatamamışım demek ki.
Ben de yapmamayı düşünüyorum Gittikçe soğuyorum forumdan zatenHemen de alınıyor. Arada herkes yanlış örnekler verebilir. Bi daha yapmazsın olur biter.
Sen bu tip insanları kaale bile alma, boşver. Aynı durum bende de söz konusu lakin sırf bir kaç kışkırtıcı hareket yüzünden etiketi tüm foruma yapıştırmak acımasızlık olur.Ben de yapmamayı düşünüyorum Gittikçe soğuyorum forumdan zaten