Soğumamıştır o; bi' ürperti gelmiştir.Aga siz soğuttunuz zaten adamı:d mangada hoşuna gitmiş hareketleri vazgeçmiş bide bravo diyo hdhdhd
Sen laf et seni zaten pek ciddiye almıyorum, trollüyorsun çok.Bu kadar alıngan olduğunu bilseydim Croco’ya laf etmezdim bugüne kadar.
O söylediklerim ister ciddi al ister alma malesef gerçek acı ama öyle. :/Sen laf et seni zaten pek ciddiye almıyorum, trollüyorsun çok.
Kıskanıyorsun Croc'u zaten sen, kabulleniyorsun yavaştan bazı şeyleri ama daha gitmen gereken yol var. Az kaldı ama...
La senin bir dediğin bir dediğini tutmuyor neyini ciddiye alayım? Bir de ''gerçek acı'' falan diyorsun. Acı olan bir şey yok, komik olan bir şey var...O söylediklerim ister ciddi al ister alma malesef gerçek acı ama öyle. :/
Kabulleniyorsun dediklerini de senin gönlün olsun gönlünü alalım üzülme diye söylüyorum sende hemen havalara giriyorsun bir tripler böyle.
Amiral seviyesi King'i yeniyor ankette diye mi Haterlığınız göz kamaştırıyor :dBu aralar Katakuri.Adamın seviye uçtu,gitti.
Yok 2-3 arca anca alır Zoro diyenler yüzündenAmiral seviyesi King'i yeniyor ankette diye mi Haterlığınız göz kamaştırıyor :d
Şu anda alır Zoro Kata'yı.Şu dövüşten çok daha zor olur ama.King de base halde Marco yeniyordu size kalsaYok 2-3 arca anca alır Zoro diyenler yüzünden
King nasıl alır bilmiyorum da ben hala alıcağını düşünüyorum. Kata'yı alamaz ama benim beklentimi karşılamadı o yönde King.Şu anda alır Zoro Kata'yı.Şu dövüşten çok daha zor olur ama.King de base halde Marco yeniyordu size kalsa