Gizli Ray lobisini ortaya çıkarma çabaları...Ankete Rayleigh'in eklenmesini öneriyorum, bunak herifi şişire şişire soğuttular valla kendisinden.
Yemezler!
Gizli Ray lobisini ortaya çıkarma çabaları...Ankete Rayleigh'in eklenmesini öneriyorum, bunak herifi şişire şişire soğuttular valla kendisinden.
Burada bir kelime oyunu mu var yoksaŞenks yav.
Artık lobilerle uğraşmaman gerektiğini anladın sanırım. Biz öyle senin Croco gibi mafyacılık oynamayız topuğuna sıkarız adamın.Gizli Ray lobisini ortaya çıkarma çabaları...
Yemezler!
Sizin elinizde kuru sıkı var, asıl mafyacılık oynayan sizsiniz. Zincircilikten o noktaya mı evrilmeye başladınız yoksa?Artık lobilerle uğraşmaman gerektiğini anladın sanırım. Biz öyle senin Croco gibi mafyacılık oynamayız topuğuna sıkarız adamın.
Sen onu geç de şunu söyle yeni hedef 50 mi ?Sizin elinizde kuru sıkı var, asıl mafyacılık oynayan sizsiniz. Zincircilikten o noktaya mı evrilmeye başladınız yoksa?
Aynen biraz daha algı yapıp foruma 2. hesap falan açıp oy verirsen olabilir. Onun dışında boşa sıkmaktan başka yaptığın bir şey yok.Sen onu geç de şunu söyle yeni hedef 50 mi ?
Bu bende de oldu. Sorsan şimdi Mihawk fanı derler, o derece.Bu konunun tersi olsa cevabım Mihawk olurdu benim. Rastgele sallamalara cevap vere vere nötr olduğum adamı sevdirdiniz bana.
Bu forumda Sanjş Luffy’i alır diyeni görmedim hiç. Zoro Sanji denktir diyen oldu ama.Korsanfan takip edene kadar Shanks ı çok severdim. İyice soğuttular beni, aynı anda birkaç yonko alabilecek güçte görenler var kendisini Ne yazık ki şıklarda yok.
Aynı şekilde Sanji nin de ayrı bir yeri vardı bende, zoroyu aldıranlar mı dersin, luffyi alabilir diyenler mi dersin iyice soğuttular beni şu bacağı kırılasıca pis sapıktan.
Bir üçüncüsü de mihawk, Zoro' nun yeri hemen hemen belli gibi, aşırı fanları yüzünden soğuyabileceğim bir seviyede değil henüz ama mihawk için aynısını söyleyemeyeceğim. Bunu da Shanks gibi korsanfan takip edene kadar severdim. Nefret ettirdiler.
Algı yapmış olsak emin ol 50 civarına yaklaşırdı.Biz laf atmaktan başka birşey yapmadık sen kendi kendini batırdın Croco için oy topladın denildiği gibi.Aynen biraz daha algı yapıp foruma 2. hesap falan açıp oy verirsen olabilir. Onun dışında boşa sıkmaktan başka yaptığın bir şey yok.