Hadi len oradan trolü bırak çek oyu.Bu crocodile az oy almış en az 100 olmalıydı forumun değerlendirmesi hiç objektif değil yakıştıramadım @Sir Crocodile
Bunlar şirin ama
Gardaş bizde oy bir kere verilir Luffy ile Sanji'ye de atmışım Croco'dan çekersem onlardan da çekmem gerekir yakışık almazHadi len oradan trolü bırak çek oyu.
Şaka olduğunu biliyorum canıımŞakaydı yahu. Zaten senin hangi sevdiğin karakterin abartılı bir savunması olabilir ki?
@Millennium Wizard ile eskiden dofi ve sanji üzerinden çok kapışırdık hayret edici bir şekilde dofi’ye oy atmışım ama geri çektim oyumu tabi ki doficiler candır.Yeniledikçe Zorolar artıyor.
@Historia umarım güzel yerlere oy vermişsindir.
Teessüf ederim keşke benim yüzümden olsa ama ben foruma geldiğimde zaten oylar o civarlardaydıLuffy az oy almış ya da ben daha çok beklerdim. Ama Sanji'ye verilen oylar ayıptır arkadaş karakteri sevmediğiniz için ezbere oy mu attınız naptınız? @Historia yoksa sen mi soğuttun milleti
Hadi len oradan. Oyunu çek yoksa evini basarım!Gardaş bizde oy bir kere verilir Luffy ile Sanji'ye de atmışım Croco'dan çekersem onlardan da çekmem gerekir yakışık almaz
Aklıma gelmişti Demek @killz0ne karındaşımızı hedef alan hain bir girişim söz konusu tamamen.Teessüf ederim keşke benim yüzümden olsa ama ben foruma geldiğimde zaten oylar o civarlardaydı
Tehdit etmesene la valla banlanırsın bak bu forumda böyle şeylere yer yok biri birini tehdit edecekse bu @Smoker olur! Sn.Admin bu arkadaşı tehditten banlar mısınız rahat rahat oy bile atamıyoruz forum magandalığı yapıyorHadi len oradan. Oyunu çek yoksa evini basarım!
Sabah kapındayım kendine bundan sonra dikkat et!Tehdit etmesene la valla banlanırsın bak bu forumda böyle şeylere yer yok biri birini tehdit edecekse bu @Smoker olur! Sn.Admin bu arkadaşı tehditten banlar mısınız rahat rahat oy bile atamıyoruz forum magandalığı yapıyor