Luffy'den hızlı denildi ona darildik.Sanji 40 oy almış vay be
En son sanji’nin abartıldığını gördüğümde jack ile kapışır deniyordu
Jack la jack buna mı darıldınız
Luffy'den hızlı denildi ona darildik.Sanji 40 oy almış vay be
öyle mi o zaman kesinlikle haklısınızLuffy'den hızlı denildi ona darildik.
Sanji X'i alır denildiği an soğuyorlar. Tutamıyoruz.Sanji 40 oy almış vay be
Ben de öyle düşünüyorum. Sanji sevilmediği için ona oy kullanılmış gibi duruyor çünkü öyle abartanı da görmedim sadece en son jack ile kapışır deniliyordu ben de yenemez demiştim çünkü bana da fazla gelmişti jack.Sanji X'i alır denildiği an soğuyorlar. Tutamıyoruz.
Ha karakterin yaptıkları yüzünden bu konuda Sanji'ye karşı oy kullanıldıysa, konunun amacına uygun olmamış pek.
İnsanlar Sanji'den fanlarına gerek kalmadan soğuyor zaten. Konunun amacı fanları yüzünden soğunan karakterler. Yoksa Sanji fanlarının iticiliği ilk 3'e oynar.öyle mi o zaman kesinlikle haklısınız
En azından sanj=luffy denmedi
Tam da bunu anlatmaya çalışıyorum sanji sevilmediği için oy kullanılmış diye. Zaten bu anket itici fanların anketiİnsanlar Sanji'den fanlarına gerek kalmadan soğuyor zaten. Konunun amacı fanları yüzünden soğunan karakterler. Yoksa Sanji fanlarının iticiliği ilk 3'e oynar.
Sen adamsınİstedikleri kadar fanlık yapsınlar Zoro, Marco, Katakuri, Dof asla soğumayacağım bir karakterler.
Sanjinin ailesinden aldığı kostümle bile jack yeneceğine inanmıyom benDD luffy zorro jinbe brooko franky sıralama böyle sanji belki diğerlerini geçerSanji 40 oy almış vay be
Aynen zoro -dof- katakuri ye fanlık yapılır zaten adamlar yürüyen ölüm makinesiİstedikleri kadar fanlık yapsınlar Zoro, Marco, Katakuri, Dof asla soğumayacağım bir karakterler.
Bence de sanji kim ki tayfaya ne yaradı ki şimdiye kadarSen adamsın
Sanji ancak çiçek alır bu saatten sonra. Gömmeye gerek yok, hali ortada