Akainu abimiz her yönüyle kusursuz bir karakter. İster fikir adamliğında ister güç seviyesinde olsun, hepsinde zirveye oynar.Akainu dan soğuyanlar gücünü kabullenemeyenlerdir . Haklısınız böyle karakter OP ‘e fazla .
Akainu abimiz her yönüyle kusursuz bir karakter. İster fikir adamliğında ister güç seviyesinde olsun, hepsinde zirveye oynar.Akainu dan soğuyanlar gücünü kabullenemeyenlerdir . Haklısınız böyle karakter OP ‘e fazla .
Herif 900 bölümlük seride çığır açtı 15 bölüm kadarında .Akainu abimiz her yönüyle kusursuz bir karakter. İster fikir adamliğında ister güç seviyesinde olsun, hepsinde zirveye oynar.
Ayni zamanda Oda'ya göre dünyanın en yakışıklı adamının yüzüne sahip. Harbiden her şeyde zirveye oynar adam.Akainu abimiz her yönüyle kusursuz bir karakter. İster fikir adamliğında ister güç seviyesinde olsun, hepsinde zirveye oynar.
Bu bilgi nerde geçti ?Ayni zamanda Oda'ya göre dünyanın en yakışıklı adamının yüzüne sahip. Harbiden her şeyde zirveye oynar adam.
Oda Röportajında söyledi. Daha yeni açıklandı. Yakuza filmlerini felan seviyormuş. Bu aradada bir parantez açıp Akainu'nun model alındığı adamın kendisine göre dünyadaki en yakışıklı adam olduğunu söyledi.Bu bilgi nerde geçti ?
Bilmiyorum aklımda o kalmış.Niye yav MW var Wataame var Reiper var, var oğlu var.
Görmedim bildirim gelmedi sanırım .Oda Röportajında söyledi. Daha yeni açıklandı. Yakuza filmlerini felan seviyormuş. Bu aradada bir parantez açıp Akainu'nun model alındığı adamın kendisine göre dünyadaki en yakışıklı adam olduğunu söyledi.
Seni ben konusunda alıntılamıştım da görmedin herhalde.