Birak bu ayakları çarmıhsız. Çarmiha germişler seni haberin yok.ahahah kafadan kabullendin yav
@Sir Crocodile
olm ben tartışmaya bile girmiyom la nerdeyse girip iki çarmıh atıp çıkıyorum.Acıtıyormuş demek
Birak bu ayakları çarmıhsız. Çarmiha germişler seni haberin yok.ahahah kafadan kabullendin yav
@Sir Crocodile
olm ben tartışmaya bile girmiyom la nerdeyse girip iki çarmıh atıp çıkıyorum.Acıtıyormuş demek
Elim kolum tutuyor çok şükür.Elden ayaktan düşene kadar devamBirak bu ayakları çarmıhsız. Çarmiha germişler seni haberin yok.
Marco yerine Kata ekle, oy değiştirme var ama adalet için sıfırla üstüne, güzel olur.Fuji, Marco yerine yeni başka karakterler olsaydı daha güzel olurdu. 4-5 oy çok az.
Elim kolum tutuyor çok şükür.Elden ayaktan düşene kadar devam
Sıfırlayınca oylar azalacak mı sanıyorsun la.Marco yerine Kata ekle, oy değiştirme var ama adalet için sıfırla üstüne, güzel olur.
Yok ya karışmayayım ankete :/ Böyle iyi. 400'den fazla oy verilmiş haksızlık olur.Marco yerine Kata ekle, oy değiştirme var ama adalet için sıfırla üstüne, güzel olur.
Seni çarmıha gererdim ama bundan da anlamazsın ki :/Crocodile'ı kim 15 yaptı len?
Sıfırlayınca oylar azalacak mı sanıyorsun la.
En fazla bu etkiyi yaratırsın kardeş fazlası değil.Seni çarmıha gererdim ama bundan da anlamazsın ki :/
Sen bizi haki bilmez mi sandın la bebe.En fazla bu etkiyi yaratırsın kardeş fazlası değil.