Birak bu ayakları çarmıhsız. Çarmiha germişler seni haberin yok.ahahah kafadan kabullendin yav
@Sir Crocodile
olm ben tartışmaya bile girmiyom la nerdeysegirip iki çarmıh atıp çıkıyorum.Acıtıyormuş demek
![]()

Birak bu ayakları çarmıhsız. Çarmiha germişler seni haberin yok.ahahah kafadan kabullendin yav
@Sir Crocodile
olm ben tartışmaya bile girmiyom la nerdeysegirip iki çarmıh atıp çıkıyorum.Acıtıyormuş demek
![]()
Elim kolum tutuyor çok şükür.Elden ayaktan düşene kadar devamBirak bu ayakları çarmıhsız. Çarmiha germişler seni haberin yok.![]()
Marco yerine Kata ekle, oy değiştirme var ama adalet için sıfırla üstüne, güzel olur.Fuji, Marco yerine yeni başka karakterler olsaydı daha güzel olurdu. 4-5 oy çok az.
Elim kolum tutuyor çok şükür.Elden ayaktan düşene kadar devam![]()
Sıfırlayınca oylar azalacak mı sanıyorsun la.Marco yerine Kata ekle, oy değiştirme var ama adalet için sıfırla üstüne, güzel olur.
Yok ya karışmayayım ankete :/ Böyle iyi. 400'den fazla oy verilmiş haksızlık olur.Marco yerine Kata ekle, oy değiştirme var ama adalet için sıfırla üstüne, güzel olur.
Seni çarmıha gererdim ama bundan da anlamazsın ki :/Crocodile'ı kim 15 yaptı len?
![]()
Sıfırlayınca oylar azalacak mı sanıyorsun la.![]()
En fazla bu etkiyi yaratırsın kardeş fazlası değil.Seni çarmıha gererdim ama bundan da anlamazsın ki :/
Sen bizi haki bilmez mi sandın la bebe.En fazla bu etkiyi yaratırsın kardeş fazlası değil.![]()
![]()