Bazı arkadaşlar sağolsun Dragondan soğudum. He ayrıca kaşı yok elemanın.
Not: Oylamada Dragon yok ama ben yine de söylemek istedim
Kaşı yok sadece fikri var zaten. Yoksa bir işi yaramaz at çöpe gitsin.Bazı arkadaşlar sağolsun Dragondan soğudum. He ayrıca kaşı yok elemanın.
Ağla Seninki astların muhattabı.Kaşı yok sadece fikri var zaten. Yoksa bir işi yaramaz at çöpe gitsin.
+1Kaşı yok sadece fikri var zaten. Yoksa bir işi yaramaz at çöpe gitsin.
Fikir adamı alınmaya başlamış hemen. Fikir adamında kötü bir şey mi var kardeş niye alınıyon?Ağla Seninki astların muhattabı.
Sevenler fikre çok önem veren arkadaşlar. Yoksa ne bulacaklar bu kaşsızda. Ortaya bir fikir atıyor gerisini getiremiyor.+1
Bazıları da hep seviyor bu kaşsızı anlamadım gitti.
Gene söyledim işte fikrimiFikir adamı alınmaya başlamış hemen. Fikir adamında kötü bir şey mi var kardeş niye alınıyon?
Fikrini söylüyorsun işte.
Sevenler fikre çok önem veren arkadaşlar. Yoksa ne bulacaklar bu kaşsızda. Ortaya bir fikir atıyor gerisini getiremiyor.
Anca o komutanı getirin, bu komutanı götürün. Robin nasıl iyi mi? Luffy'i boşver Smokerdan kurtardık o yeter. Adam bi rüzgar estiriyor o kadarFikir adamı alınmaya başlamış hemen. Fikir adamında kötü bir şey mi var kardeş niye alınıyon?
Fikrini söylüyorsun işte.
Sevenler fikre çok önem veren arkadaşlar. Yoksa ne bulacaklar bu kaşsızda. Ortaya bir fikir atıyor gerisini getiremiyor.
Heh böyle kabul et işte fikir adamı olduğunu. Sesin çıkmasın başka konularda.Gene söyledim işte fikrimi
Konuş diyon, sesin çıkmasın diyon. Ne kadar tutarsız adamsın. Aynı fanı olduğun karakter gibi boş üstüne boşHeh böyle kabul et işte fikir adamı olduğunu. Sesin çıkmasın başka konularda.
Ulan o kadar çapsız ki Robin'i arayıp duruyor. Kadın Crocodile'ın yanında gücü yok ki gelip alsın. Çapsız işteAnca o komutanı getirin, bu komutanı götürün. Robin nasıl iyi mi? Luffy'i boşver Smokerdan kurtardık o yeter. Adam bi rüzgar estiriyor o kadar
Benim fanı olduğum karakter sözünün arkasında her zaman. Peki ya senin çapsız fikir adamı? Adam oğlunu bile önemsemiyor ama gidip öksüzlerin yetimlerin peşinde devrm yapma niyetinde. Len sen oğluna bak bir ilk önce örnek bir aile babası ol ki herkes de seni örnek alsın. Ama nerde hep bi çapsızlık hep bi boş muhabbet.Konuş diyon, sesin çıkmasın diyon. Ne kadar tutarsız adamsın. Aynı fanı olduğun karakter gibi boş üstüne boş