Çok toksik bir sevgi o. :/Hancock aslında çok şey yaptı.Kuzan’a bile dalacaktı.Hapse soktu falan baya fedakarlık yaptı.
Ankete göre Toki derim ben. Senor Pink'in de yaptığı şey güzeldi de korsanlığı bıraksa böyle olmayacaktı diye hatırlıyorum. :/
Çok toksik bir sevgi o. :/Hancock aslında çok şey yaptı.Kuzan’a bile dalacaktı.Hapse soktu falan baya fedakarlık yaptı.
@Yubashiri-samaTamam da Toki bunların olacağını bilemezdi.Toki eşini ne kadar sevse de, eşinin ölümü ve wano'nun 20 yıl kaido'nun elinde kalmasında payı büyüktür. Eğer oden wano'ya geldiğinde, gitmezsen seni boşarım demeseydi wano hiçbir zaman kaido'nun elinde kalmayacaktı. Aynı şekilde Oden de ölmeyecekti.
Büyük aşk dediğin biraz saplantı da içermelidir sevdim ama öbürü de olur demesin yani.Hancock ve Hogback saplantılı, Senor Pink hayırsız.
Bilmese bile wano'nun shogunsuz kalmasına göz yumdu. Bence davranışı hatalıydı.Tamam da Toki bunların olacağını bilemezdi.
Oden'in gitmesine izin vererek de dünya tarihinin değişmesini sağladı. Oden orada gemiden inseydi, belki Roger başarılı olamayacaktı.Bilmese bile wano'nun shogunsuz kalmasına göz yumdu. Bence davranışı hatalıydı.
Gidip zombisini yapmış manyak HogbackBüyük aşk dediğin biraz saplantı da içermelidir sevdim ama öbürü de olur demesin yani.
Ölenle ölünmüyor
Hancock da Luffy için ülkesini tehlikeye atacaktı az daha. Ben sevmiyorum böyle aşkları.