Eva çok iyiydi finalde psikolog dayı ile olan konuşması hala aklımda.Evet kesinlikle öyle, yan karakterler konusunda da psikolojik derinliğe inmesine bayılmıştım gerçekten. Lunge ve Grimmer benim için ana karakterleri bile geride bırakmış olabilir yani. Ayrıca pek söylenmiyor ama seri başlarken ve biterken gördüğümüz Eva da aynı değildi bence, seriyi okuyan ya da izleyen birçok insanın bittikten sonra kadını artık farklı gözle gördüğünü düşünüyorum. Üstelik bunu kadının kişiliğini değiştirmeden yapmayı başarmış biri Urasawa.
Teşekkürler, evet Keaton'u da merak ediyorum. Animesini izlemiş miydin bu arada? Belli bir yere kadar uyarlanmış, birkaç chapter atlanmış sanırım.
Bence animeyi izle seversen mangasına bakarsın animesi biraz eski ama hala madhouse yapımı. Bölümler episodik ve bağlantısız olduğu için sorun olmaz atlanılan yerler. Ana karakter bir bölüm Yunanistan da antik kentin harabelerin bir bölüm Irlanda da IRA militalarıyla ilgilenyor bir bölüm sorna japonyada. Tam macera serisi.