usta manganın neresinde geçiyo kaiodunun wb ye engel olmak istediği onu çözemedim ben?Kaido nun amacı.
usta manganın neresinde geçiyo kaiodunun wb ye engel olmak istediği onu çözemedim ben?Kaido nun amacı.
Bak ben şöyle düşünüyorum yanlış olabilecek yeri göster istersen.Yahu Beyazsakal Marineford'a giderken saldırıyor bu Kaido, dönerken değil.
Umarım İngilizce biliyorsundur:Bak ben şöyle düşünüyorum yanlış olabilecek yeri göster istersen.
Wb marineforda doğru yola koyulur ardından Kaido ona saldırmak için hareketlenir ve Shanks tarafından durdurulur. Eğer Kiado doğrudan Wb'ye saldırsaydı Wb onu görmezden gelip MF'ye gitmezdi. Kaido Wb'yi iki ateş arasına almak da isteyebilir dönüş yolunu gözlüyor da olabilir. Ama doğrudan Wb'ye saldırmış olamaz.
Bu gösterdiğin kanıt mı yoksa animecilerin bi taraflarından uydurması mı?![]()
Ben mi yanlış görüyorum?
@gökhan
Ben mangada Kaido'nun amacının o olduğunu okuduğumu hatırlamıyorum.Gösterirsen sevinirim.
usta manganın neresinde geçiyo kaiodunun wb ye engel olmak istediği onu çözemedim ben?
Tamam sorun çözüldü o zamanUmarım İngilizce biliyorsundur:
![]()
İlk sayfada rüzgar efekti yok mu?Bu gösterdiğin kanıt mı yoksa animecilerin bi taraflarından uydurması mı?
![]()
![]()
![]()
![]()
Wb'yi durdurmak konusunda haklısın ama o sayfada ''yeni dünyada'' karşılaştıkları yazmıyor mu?Umarım İngilizce biliyorsundur:
![]()
İki ayrı çeviri var. Birinde fırsatı değerlendirmek için birinde durdurmak için diyor.@meeteor
ingilizcem yok usta ama demek ki varmış özür dilerim kaçırmışım