yanlış bence. sağlam olmasa bile op’taki kami cok yöresel bir şeydi. bütün op evreninin kamisi olarak geçse tamam ama baya bölgesel bi cehaletti o kami muhabbeti..Kısmen evet. One piece te bile kami luffy tarafından yenildi. Şunu söylemek istiyorum. Sağlam olan bir dini bilginiz varsa ya da inancınız, izlediğiniz bir şey sizi etkilemez. Ama sağlam olmayan şeyler çabuk yıkılır.
Çok uzun zamandır din ile bir alakam yoktu aslında ama din satmaya kalkmışız o dönem Hani daha 3,4 ay civarı önce google üzerinde Mesih kimdir diye arama yaptığımı hatırlıyorum uzaklık o derece. Belki animeler ateist yaptı biziZamanı aşan doğru bir tespit yapımışsın. Tam tarifini yaptığın bir karakter geldi. Şeytanı sevdirmek, yaradanı yok saymak ve melekle şeytanı bir göstermek. Hepsi var. Animeler yüzünden şeytana tapıyorum artık.
Algıda seçiciliktir.din değilde kadın tercihlerini etkiliyor mu sizce erkeklerin ??? benim anime seven arkadaşlar tipinden bağımsız renkli saçlı sesi olgunlaşmamış kızlara hep hasta oluyorlardı …..
Neon genesis için mi yazmıştın ?2013 yılında x bir forum sitesinde olan yorumum Ekran görüntüsü alırken bile tamamını kareye almaya utandım ve yarıda kesmek zorunda kaldım. Hesabın şifresini de unuttuk silemiyoruz.
Hangi kafayla yazdığımı bir hatırlayabilsem.
İyi bir şey tabi ki. Sorgulama güdüleri gelişiyor çocukların. Animelere de gerek yok bu arada. İnternette gezen çocukların çoğunun anneleri ve babaları tarafından atanmış inançları değişiyor. Günümüzün tanrısı internet, yarın metaverse, yapayzekalar olur.Evet, katılıyorum. Bu kötü bir şey mi onu tartışmak gerekiyor. Bence değil.