Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Öneri] Animede Güncele Gelmek İçin Öneriler

Güncele hızlı gelmek istemeni anlıyorum ama emin ol güncele gelince güncele gelmenin o kadar da güzel bir şey olmadığını anlıyorsun. Haftalık takip etmek ile toplu izlemek arasında bence bayağı bir fark var. Toplu izlemek çok daha güzel. Ben arcların bitmesini bekleyip toplu izliyordum bir ara güncele geldiğimde. One pace versiyonunda da gereksiz uzatmalar! bölüm özetleri vs de yok zaten. İzleyeceksen sakin sakin izle derim.

Dostum oturup düzgünce izlemeni öneririm. One Pace denilen saçmalığı da bırak. Komple düzgünce baştan sonra izle. Eğer zevk almıyorsan da izleme, kendine eziyet etme. Buradaki önerileri de ciddiye alma, gelecekte sana kötü bir alışkanlık olur. diğer animeleri de öyle izlersin, yazık olur. Yarım yamalak anime izleyeceğine hiç izleme, zamanına yazık etme.

Bölümleri hızlandırmak nedir :(
Hele atlaya atlaya izlemek nedir :(

Hadi fillerleri izlemek istemeyenleri az çok anlayabiliyorum, hadi özet kısımlarını atlayanları anlıyorum, açılış ve kapanışları atlayanları da anlıyorum ama bölümleri düzgünce izlemeyecek olan biri bir animeyi neden izler? Peh :)
One Pace'i ben de denedim ama hiç beğenmedim. Başarılı bir proje olduğunu düşünmüyorum.

bir an önce güncele gelmek istemek saçma ama doğal bir istek. anlıyorum sen güncele gelip arkadaşlarınla ya da sanal ortamda konuşmak istiyorsun bunu ama inan bana güncele geldiğinde sahip olacağın o “one piece konuşma coşkusu” her hafta çıkan chapterlarla ve giren aralarla törpülene törpüllene eriyip gidecek. Anca birkaç ay zevk alırsın ondan sonra tatmin olmamaya başlayacaksın.

One Pace'de tam olarak neyi beğenmiyorsunuz internette araştırırken çok fazla öneren olduğu için oradan izliyordum ama siz böyle deyince kafam karıştı biraz
One Pace beğenmemek değil aslında.

O önerenlerin çoğunun One Pace yokken animeyi oturup heyecanla, tutkuyla ve kahkahalarla eşşek gibi izlediklerine ancak güncel senaryonun gidişatından tatmin olamayınca Oda düşmanı olup "Madem bu kadar saçma bir hal alacaktı o zaman 1000+ bölüm zaman kaybıymış" gibi bir düşünce ile nankörlük eden insanlar olduğunu düşünüyorum.

Bence One Pace animeyi ilk kez izledikten sonra bir daha izlemek istediğin sahneler, hatırlamak istediğin arcları olduğu zaman kullanışlı olan bir seçenek. İlk kez izliyorsun. Yol yakınken bırak One Pace izlemeyi. Fillerları atlasan yeter. Tadını çıkar.

Ben One Piece izlemeye 2015 nisan'da başlamıştım ve 2016 Nisan'da güncele gelmiştim. Lastik meyvesi gibi dandik bir meyveyle bütün denizleri fethederek Korsanlar Kralı olmak isteyen çocuğun maceraları somurtmuş bir surata alışmış beni o kadar çok güldürmüştü ki yüz kaslarım ağrımaya başlamıştı gülmekten. İzlerken hiçbir zaman sahne ya da bölüm atlamayı düşünmedim. Örneğin; Crocus ve bizim tayfanın tanıştığı bölümde trollük içeren o bakışma sahneleri ve diyaloglar o kadar efsane ve komik olmazdı benim için eğer gereksiz görüp atlayayım deseydim. Benim için ana hikaye ve filler (doldurma) ayrımı da önemli değil. Zaten hikayenin hepsi bir adamın vakit doldurmak ( güzel vakit geçirmek) için yaptığı bir şey değil mi deyip izliyorum gidiyor. Ayrıca en çok filler denilen bölümlerden keyif alıyorum ben. 2016'dan bu yana bazen manga okuyorum bazen de anime izliyorum ve tekrar güncele gelmek hiç önemli değil benim için. Bunun yanında One Piece konuştuğum insanlar da var bazı arc'lar hakkında. Diyeceğim şu ki herkesin farklı bir bakış açısı var ama belki de hızlı bitirmek senin için sıkıcı gelecek bunu da düşünerek kararını ver. Ayrıca arkadaşlarınla şimdiye kadar izlediğin arc'lar hakkında da konuşabilirsin. Herkes aynı anda izlemeye başlamıyor sonuçta. Son karar sana ait ama keyif alarak izlemeyi ihmal etme. Anime de manga da bizler keyif alalım hoş vakit geçirelim diye var :)

One Pace'de tam olarak neyi beğenmiyorsunuz internette araştırırken çok fazla öneren olduğu için oradan izliyordum ama siz böyle deyince kafam karıştı biraz
Ben 2012'den beri animeyi güncelden takip ediyorum. O nedenle ilk bölümleri hatırlamak için animeyi One Pace'den izlemeye başlamıştım. Ancak izlerken kesilen sahnelerin aslında olması gereken sahneler olduğunu fark ettim. Yani mangadan animeye uyarlama yaparken, o eklenen kısımlar olmadan One Pace'nin kopuk kopuk ilerlediğini hissettim. O nedenle beğenmemiştim. Yani animeyi yapan kişilerin gerçekten o sahneleri ihtiyaç olduğu için eklediğini düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar şuan one piece'in animesini one pace adlı sayfadan izliyorum ve thiller bark arc'a kadar geldim ama yine de güncele yetimşek için daha çok bölüm var daha hızlı bir şekilde nasıl güncele gelirim yardımcı olursanız sevinirim.
Tavsiyem manga oku geç olur. One piece ' anime' olarak en kötü uyarlama örneklerinden biri bence. En azından wano falan cidden sinirlerimi öyle bozdu ki şuan karşıma anime kesidi çıkınca kendimi duvara vurmak istiyorum. Hadi marineford ve ilk sezonlar yine iyi sıkmaz belki ama cidden bazı yerlerde artık dayanamazsın.

Manga okuyorsan mangadaki epik panelleri youtube üzerinden izlemen yeterli. animede güncele gelmeye değmez çünkü.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık