Divx'teki çevirmen yaklaşık 1,5 aydır altyazı vermiyor.Fansub olması şart mı ki.? İndir horriblesubs'tan divxplanetteki altyazılarla izle..
Divx'teki çevirmen yaklaşık 1,5 aydır altyazı vermiyor.Fansub olması şart mı ki.? İndir horriblesubs'tan divxplanetteki altyazılarla izle..
Fansubların içinde de ayrı ayrı çevirmenler var. Bu genelleme niye anlamadım, mesela aoi fansubdaki jans09 nickli çevirmenin çevirileri çok iyi benceKiseijuu'yu nereden izlemek lazım?
Aoi fansub, anisekai, hikigaya fansub çevirilrini pek de beğenmiyorum. Alternatif var mı başka?
Haklısın. Ben çevirmen isimlerine dikkat etmediğimden genel konuştum. Zaten önceki mesajlarımda "hakkını yemek istemiyorum ama..." diye bir cümle kurmuştum. İyi çevrilmiş serilere de denk geldiğimden öyle bir şey dedim. Ama bir çok seriye baktım ve hatalarla doluydu. Buradan tekrar özverili arkadaşları tenzih ederek konuştuğumu belirteyim.Fansubların içinde de ayrı ayrı çevirmenler var. Bu genelleme niye anlamadım, mesela aoi fansubdaki jans09 nickli çevirmenin çevirileri çok iyi bence
Mesela souten'in berserk animesi çevirisini hiç beğenmemiştim, animeou'nun ki daha iyi. Amt'nin beğenmedim bazı çevirileri var ama genelde iyi çevirileri var.
Eski kapanan Animanist ve Aluminia fansubların çevirileri kaliteliydi baya![]()
Şuanda aktif olarak takip ettiğim Fansublardan birisi puzzlefansub güncel sergilerin çoğunu çeviriyorlar kisejiu dahil bence oraya bak biHaklısın. Ben çevirmen isimlerine dikkat etmediğimden genel konuştum. Zaten önceki mesajlarımda "hakkını yemek istemiyorum ama..." diye bir cümle kurmuştum. İyi çevrilmiş serilere de denk geldiğimden öyle bir şey dedim. Ama bir çok seriye baktım ve hatalarla doluydu. Buradan tekrar özverili arkadaşları tenzih ederek konuştuğumu belirteyim.
GTO'da önce, onun öncülü olan 6 bölümcük Golden Boy animesini öneririmGTO nasıl arkadaşlar izleyeyim mi?
Edit:Cevabımı buldum,kesinlikle izlemem gerekiyormuş.![]()
GTO izle.İleride teşekkür edeceksin bana.Komedi ağırlıklı anime önerebilir misiniz,gülmek insana iyi geliyor.
Arakawa Under the BridgeKomedi ağırlıklı anime önerebilir misiniz,gülmek insana iyi geliyor.
Gintama.Komedi ağırlıklı anime önerebilir misiniz,gülmek insana iyi geliyor.