[İKAZ]Arkadaşlar One Piece harici animeler ile ilgili Sohbet Başlığı açıldı. Bundan sonra bu başlığı sadece anime tavsiyesi vermek ve almak için kullanalım.[/İKAZ]
Aslında bu başlığın ismi Genel Anime Sohbet ve Tavsiye olarak değiştirilse de olurdu. Hem muhabbet dönüyor hem de tavsiye istenince es geçilmiyordu zaten.[İKAZ]Arkadaşlar One Piece harici animeler ile ilgili Sohbet Başlığı açıldı. Bundan sonra bu başlığı sadece anime tavsiyesi vermek ve almak için kullanalım.[/İKAZ]
Katılıyorum. Spo olayı için zaten spo kutusu var. tek başlık açmak gereksiz ve yeni animeler için konuşmak başkaları içinde faydalı olacaktır.Aslında bu başlığın ismi Genel Anime Sohbet ve Tavsiye olarak değiştirilse de olurdu. Hem muhabbet dönüyor hem de tavsiye istenince es geçilmiyordu zaten.
Miyazaki'nin filmlerinde aşk çok yoğun olarak işlenmez, romantik bir şey arıyorsan başka yönetmenler önerebilirim,Beyler bana şöyle sağlam bir Hayao Miyazaki filmi önerebilir misiniz? Yalnız aşklı falan olsun![]()
Böyle vıcık vıcık aşk olsun değilde aşk temasının yedirildiğini tercih ediyroum diyebilirim aslındaMiyazaki'nin filmlerinde aşk çok yoğun olarak işlenmez, romantik bir şey arıyorsan başka yönetmenler önerebilirim,
Şu listede tarih sırasına göre tüm filmleri var, izlemediklerinden seçersin; http://en.wikipedia.org/wiki/Hayao_Miyazaki#Filmography
Mononoke HimeBeyler bana şöyle sağlam bir Hayao Miyazaki filmi önerebilir misiniz? Yalnız aşklı falan olsun![]()
Var elimizde birkaç bişey, senin myanimelist hesabın varsa at bakayım bir, yoksa körlemesine birkaç film atarımBöyle vıcık vıcık aşk olsun değilde aşk temasının yedirildiğini tercih ediyroum diyebilirim aslında![]()
Hacito myanimelist hesabım yok zaten çok animede izlemedim ama daha çok bir kız ve erkeğin yakın arkadaş olduğu ve birlikte yaşadıkları olaylarla yavaş yavaş yakınlaştıkları tarzdaki şeyleri severim diyebilirmVar elimizde birkaç bişey, senin myanimelist hesabın varsa at bakayım bir, yoksa körlemesine birkaç film atarım..