Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Tavsiyesi

Magi'nin evren sağlam, karakterleri dandik. 2-3 tane doğru düzgün, sağlam karakteri var.
Alaaddin ve Sinbad dışındaki tüm karakterler sağlam. Özellikle Yunan kadar kaliteli, yaratıcı bir karakter zor bulunur. Yunan'ı gördükce insanın içi iyilikle doluyor lan. :D O kadar temiz, iyi bir karakter, çizim kalitesininde büyük etkisi var tabi. :D

Alaaddin ve Sinbad dışındaki tüm karakterler sağlam. Özellikle Yunan kadar kaliteli, yaratıcı bir karakter zor bulunur. Yunan'ı gördükce insanın içi iyilikle doluyor lan. :D O kadar temiz, iyi bir karakter, çizim kalitesininde büyük etkisi var tabi. :D
Valla olayların merkezinde Alaaddin olduğu için ve diğer karakterler onunla etkileşime girdiği için karakterler bana salak geliyor da olabilir :D Benim en sevdiğim karakter Ithnan'dı. Solomon'dan büyük beklentilerim var. Mangada felan da görünmüş sanırım.

Doğru Yunan da iyiydi. Ama karakterler o kadar salak ki adamı inzivaya çekilmek zorunda bırakmışlar en sonunda :oleyo:

Animesinde hersey cok hızlı ilerledi. sonra mangasına baktım oyle anladım kırpıldıgını. karakterler acısından bakarsak Alaaddin dışındaki 3 Magide bence tip olsun davranış olsun çizim olsun gayet iyi yaratılmış karakterler. Yunan ile judar bana göre en başarılı karakterler. Şehrazat da karakter ve duruş olarak iyi işlenmiş bana göre. Alaaddin de daha cocuk sayılır tam bir karakter cizgisi yok tabi.

Bana göre en göze batan eksi yönü de şu cin donanımlarındaki görsellik çok fazla abartılı. baska da bir eksik göremedim ben göze batacak.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık