Alaaddin ve Sinbad dışındaki tüm karakterler sağlam. Özellikle Yunan kadar kaliteli, yaratıcı bir karakter zor bulunur. Yunan'ı gördükce insanın içi iyilikle doluyor lan. O kadar temiz, iyi bir karakter, çizim kalitesininde büyük etkisi var tabi.Magi'nin evren sağlam, karakterleri dandik. 2-3 tane doğru düzgün, sağlam karakteri var.
Valla olayların merkezinde Alaaddin olduğu için ve diğer karakterler onunla etkileşime girdiği için karakterler bana salak geliyor da olabilir Benim en sevdiğim karakter Ithnan'dı. Solomon'dan büyük beklentilerim var. Mangada felan da görünmüş sanırım.Alaaddin ve Sinbad dışındaki tüm karakterler sağlam. Özellikle Yunan kadar kaliteli, yaratıcı bir karakter zor bulunur. Yunan'ı gördükce insanın içi iyilikle doluyor lan. O kadar temiz, iyi bir karakter, çizim kalitesininde büyük etkisi var tabi.
Aynen Dungeon olayını aşırı derecede hızlı ve saçma bir şekilde geçtiler.Ben tüm Dungeonları fetederler falan diye düşündüm ama uzaktan yakından alakası olmadı :/Magi'nin evren sağlam, karakterleri dandik. 2-3 tane doğru düzgün, sağlam karakteri var.
Mangasıyla olan bağını bilmiyorum ama 2. sezonu gayet iyiydi '' Anime Kalitesi '' açısından.Magi'nin animesi saçma salak bir şey mangasına lafım yok. Animede kırpmadıkları şey kalmamış
Bana şöyle kılıçlı,tabancalı asıp kesmeli, kan gövdeyi götürdüğü psikopat tarzlı bir şeyler arıyorum var mı acep ?
Afro SamuraiBöyle anime istiyorum.