O tarz bir tek HSD Kenichi izledim galiba, izlemediysen bakarsın onakengan ashura veya baki tarzı izleyebileceğim anime var mı
O tarz bir tek HSD Kenichi izledim galiba, izlemediysen bakarsın onakengan ashura veya baki tarzı izleyebileceğim anime var mı
Teşekkürler.Değildi, 3. sezon açıklaması da gördüğümü hatırlamıyorum
Fist of the north star. Ama eski bir seri.kengan ashura veya baki tarzı izleyebileceğim anime var mı
İlk Hellsing fillerdı -hepsi değil-, Ultimate olanını izleTeşekkürler.
Hellsing'in animesi hakkında bilgin var mı? Yeniden yapım ve eski yapım olarak 2 tane animesi var gözüküyor.Eğer varsa tam olarak farklılıkları nedir?
Hellsing olan bir kısımdan sonra mangadan kopuyor ve kendi hikayesini anlatıyor. Hellsing Ultimate olan ise tamamen mangaya bağlı kalıyor. Fullmetal Alchemist ile Fullmetal Alchemist Brotherhood arasındaki fark ile aynı.Teşekkürler.
Hellsing'in animesi hakkında bilgin var mı? Yeniden yapım ve eski yapım olarak 2 tane animesi var gözüküyor.Eğer varsa tam olarak farklılıkları nedir?
İkisini de izle.Önce tv serisini sonra ovaları izleyebilirsin.Teşekkürler.
Yuu yuu Hakusho var ama eskikengan ashura veya baki tarzı izleyebileceğim anime var mı
Hokuto no Ken aradığına en yakın şey.kengan ashura veya baki tarzı izleyebileceğim anime var mı