Baya kalite bir anime içindeki siyaset dinamikleri olsun taktikler olsun bencede gerçek baş yapıtlardan biri neden böyle az izlenmesi var anlamıyorum ama.Legend of the Galactic Heroes i izleyin izlettirin arkadaşlar .Gerçek bir başyapıt.Yeni versiyonu da var mükemmel çizimler ama ben eskisini daha çok beğendim.Star Wars ı seviyorsanız eminim bunu da seversiniz.İçinde mükemmel karakterler barındıran o kadar derin bir anime ki şaşıracaksınız.
Sadece Yang wenli ve reinhard von lohengramın karizması için bile izlenir.
Zero hikayesini bildiğimiz ilk kase savaşı. Sonra stay night var Ekusukaribaaa reyizin geldiği. Onun dışında bir de canon olan Unlimited blade works vardı yanlış hatırlamıyorsam. Seri için zaman sıralaması olarak yukarıdaki gibi. Fakat kase savaşı nedir falan öğrendikten sonra geçmişe gitmek istiyorsak stay night zero ubw yapılabilir. Daha bir çok yan sanayi var fakat bu 3 tanesi yeterli.Bu fate evreni neymiş ya. O kadar çok film,ova,special bolumler var ki beynim yandı. Izleme sırası tavsiyeniz var mı?
Bu arada Fate Zero ve diğer 2 ana hikayeyle bağlantılı olan animeler(Heaven Feel ve Stay Night) arasında cidden bir uçurum mu var ?
Bu fate evreni neymiş ya. O kadar çok film,ova,special bolumler var ki beynim yandı. Izleme sırası tavsiyeniz var mı?
Bu arada Fate Zero ve diğer 2 ana hikayeyle bağlantılı olan animeler(Heaven Feel ve Stay Night) arasında cidden bir uçurum mu var ?
Vinland SagaAmazon Prime'da Inushiki dışıında iyi anime var mıdır efendiler?