Promised Neverland gelecek yakında ona da bakın mutlaka mangası da baya iyidir .
bleachOne Piece, Naruto, FMA, Fairy Tail, BNHA, Death Note, Cowboy Bebop, Grand Blue, Shokugeki no Souma, GTO, Hxh, Haikyuu, Magi, Nanatsu no Taiza, Slam dunk.
Bu animeler dışında anime arıyorum. Black clover baktım leş bir seri bıraktım. Shounen olmasına gerek yok kendini izletebilsin konusu içine çeksin yeter.
İlk 10-15 bölümüne kadar izledim sarmadı be. Tekrar dönesim de yok açıkçası.bleach
Spor animesi istersen Hajime No İppo ve Kuroko No Baskete bakabilirsin.One Piece, Naruto, FMA, Fairy Tail, BNHA, Death Note, Cowboy Bebop, Grand Blue, Shokugeki no Souma, GTO, Hxh, Haikyuu, Magi, Nanatsu no Taiza, Slam dunk.
Bu animeler dışında anime arıyorum. Black clover baktım leş bir seri bıraktım. Shounen olmasına gerek yok kendini izletebilsin konusu içine çeksin yeter.
Spor animesi istersen Hajime No İppo ve Kuroko No Baskete bakabilirsin.
Hellsing Ultimate izle.Her türlü anime olur sadece izletsin yeter modundayım. Son zamanlarda çok fazla boş vaktim var piyasa da izlenebilecek tüm dizi ve filmleri neredeyse izledim bir tek animeler kaldı onlarında babalarının çoğunu izlemişim galiba.
Hajime no İppo'ya bakacağım. Kuroko No Basket izledim bir sezon bana göre değil. Ben spor animesi izlerken özel yetenek falan görmek istemiyorum açıkçası. Haikyuu'da bile bir çok konuda canımı sıkmıştı.
İzledim maalesef. Hatta yanlış hatırlamıyorsam ilk izlediğim anime kendisi.Hellsing Ultimate izle.
Code Geass?İzledim maalesef. Hatta yanlış hatırlamıyorsam ilk izlediğim anime kendisi.