Nisekoi bu hariç diğerlerini izlemişim var mı başkaPrison School
Yamada-kun to 7-nin no Majo
ReLIFE
Nisekoi
Nisekoi bu hariç diğerlerini izlemişim var mı başkaPrison School
Yamada-kun to 7-nin no Majo
ReLIFE
Nisekoi
Sakurasou no Pet na Kanojo, Nodame Cantabile.Romantik Komedi önerirmisiniz ?
Ecchi'lide olabilir
Sakurasou no Pet na Kanojo izledim Nodame Cantabile yarın bakarım var mı başka ?Sakurasou no Pet na Kanojo, Nodame Cantabile.
Gekkan Shojo Nozoki-kun ve Lovely Complex geldi aklıma şimdilik.Sakurasou no Pet na Kanojo izledim Nodame Cantabile yarın bakarım var mı başka ?
Aynen romantik-komedi olarak en güzel 2 anime bu.Gekkan Shojo Nozoki-kun ve Lovely Complex geldi aklıma şimdilik.
Gekkan Shojo Nozoki-kun izlerim / Lovely Complex izledimGekkan Shojo Nozoki-kun ve Lovely Complex geldi aklıma şimdilik.
Yalnız Gekkan'daki ana çocuk tam bir odun. Hani izlerken sinir krizleri geçirebilirsinGekkan Shojo Nozoki-kun izlerim / Lovely Complex izledim
Usui uyuzu Bütün kızlar hayran ona, bir ben tiksiniyom herhalde. Artist şey.Romantik komedi ha? Kaichou wa Maid-Sama elbette.
Artist değil, sadece çoğu erkek gibi kız gördü mü salyaları akmıyor. Çocuk gerçekten hoşlandığı birisini beklemiş onca zaman. O değil de ben niye savunduysam. :/Usui uyuzu Bütün kızlar hayran ona, bir ben tiksiniyom herhalde. Artist şey.