Artık sana kalmışBen de ilk 4-5 bölümünü izlemiştim sanırsam, sonra bıraktım. Ama merakta ediyordum veletin ne ayak olduğunu, o yüzden sorayım dedim. İyi diyosan devam ederim bi ara animeye.
Artık sana kalmışBen de ilk 4-5 bölümünü izlemiştim sanırsam, sonra bıraktım. Ama merakta ediyordum veletin ne ayak olduğunu, o yüzden sorayım dedim. İyi diyosan devam ederim bi ara animeye.
JoJo no Kimyou na Boukenanimesinin izleme sırasını
Mangası 8 hikayeden oluşuyor. 8. hikaye hâlâ devam etmekte. Animesi 4. hikayeyi bitirdi en son. Animesi oldukça iyi uyarlanmış. İstersen mangayı da okuyabilirsin elbette. @Genzo'nun yazdığı izleme sırası doğru. Bunun yanında bir de 93 ve 2000 yapımı bir ova serisi var ama 3. hikayenin animesi zaten bulunduğu için izlemesi gereksiz.Jojo serisinin anime ve mangası arasındaki ilişkiyi ve animesinin izleme sırasını açıklayabilir misiniz. Karmaşık gibi duruyor, beni araştırma zahmetinden kurtarın.
Hokuto'nun animesi çok sansürlü be. Yeni seri lazım.Çok teşekkür ediyorum. Listeme ekledim o halde. Bir de Hokuto no Ken'i üstlense birileri çok sevineceğim.
Mangasına başlamak için tereddüt içerisindeyim. Mangada güncele geldikten sonra yeni bölüm için beklemek benim için işkence oluyor O yüzden animesinin devamı gelsin istiyorum.Hokuto'nun animesi çok sansürlü be. Yeni seri lazım.
O değil de şu Kinnikuman için yeni seri yapsalar ne güzel olur.
Evet Amerikan güreşi. Ben çocukken bunun devam serisi Türkçe olarak "Mutlak Güç" adıyla JoJo TV'de yayınlanırdı.Mangasına başlamak için tereddüt içerisindeyim. Mangada güncele geldikten sonra yeni bölüm için beklemek benim için işkence oluyor O yüzden animesinin devamı gelsin istiyorum.
Kinnikuman Amerikan güreşi tarzı bir şey mi acaba Eğer öyleyse geçtiğimiz sezonda yayınlanan Tiger Mask W animesi de aynı tarzda.( 1969'da Tiger Mask diye yayınlanan serinin yeniden çekimi sanırım). Gerçi bir bölüm verip devamını getirmediler
Doraemon'u Disney Channel adlı kanalda denk geldikçe izliyorum. Gerçi izlediğim bölüm sayısı 2 ya da 3 Bir tanesindeki konu tetikçi gibi gözüken küçük bir robot ile alakalıydı. Bozuk parayı koyup hedefi belirledikten sonra intikamını alıyordu Acayip gülmüştüm o bölüm