Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Tavsiyesi

Jojo serisinin anime ve mangası arasındaki ilişkiyi ve animesinin izleme sırasını açıklayabilir misiniz. Karmaşık gibi duruyor, beni araştırma zahmetinden kurtarın.

animesinin izleme sırasını
JoJo no Kimyou na Bouken
JoJo no Kimyou na Bouken: Stardust Crusaders
JoJo no Kimyou na Bouken: Stardust Crusaders 2nd Season
JoJo no Kimyou na Bouken: Diamond wa Kudakenai

Ben böyle bir sırayla izledim. Mangası hakkında pek bir fikrim yok açıkçası. @MRTFR nickLi arkadaş sayesinde başlamıştım bu seriye. Sanırım onun benden daha fazla bilgisi vardır. Bir de ona danışın isterim ben.

Jojo serisinin anime ve mangası arasındaki ilişkiyi ve animesinin izleme sırasını açıklayabilir misiniz. Karmaşık gibi duruyor, beni araştırma zahmetinden kurtarın.
Mangası 8 hikayeden oluşuyor. 8. hikaye hâlâ devam etmekte. Animesi 4. hikayeyi bitirdi en son. Animesi oldukça iyi uyarlanmış. İstersen mangayı da okuyabilirsin elbette. @Genzo'nun yazdığı izleme sırası doğru. Bunun yanında bir de 93 ve 2000 yapımı bir ova serisi var ama 3. hikayenin animesi zaten bulunduğu için izlemesi gereksiz.

Hokuto'nun animesi çok sansürlü be. Yeni seri lazım.

O değil de şu Kinnikuman için yeni seri yapsalar ne güzel olur.
Mangasına başlamak için tereddüt içerisindeyim. Mangada güncele geldikten sonra yeni bölüm için beklemek benim için işkence oluyor O yüzden animesinin devamı gelsin istiyorum.

Kinnikuman Amerikan güreşi tarzı bir şey mi acaba :) Eğer öyleyse geçtiğimiz sezonda yayınlanan Tiger Mask W animesi de aynı tarzda.( 1969'da Tiger Mask diye yayınlanan serinin yeniden çekimi sanırım). Gerçi bir bölüm verip devamını getirmediler :(

Doraemon'u Disney Channel adlı kanalda denk geldikçe izliyorum. Gerçi izlediğim bölüm sayısı 2 ya da 3 :) Bir tanesindeki konu tetikçi gibi gözüken küçük bir robot ile alakalıydı. Bozuk parayı koyup hedefi belirledikten sonra intikamını alıyordu :D Acayip gülmüştüm o bölüm :)

Mangasına başlamak için tereddüt içerisindeyim. Mangada güncele geldikten sonra yeni bölüm için beklemek benim için işkence oluyor O yüzden animesinin devamı gelsin istiyorum.

Kinnikuman Amerikan güreşi tarzı bir şey mi acaba :) Eğer öyleyse geçtiğimiz sezonda yayınlanan Tiger Mask W animesi de aynı tarzda.( 1969'da Tiger Mask diye yayınlanan serinin yeniden çekimi sanırım). Gerçi bir bölüm verip devamını getirmediler :(

Doraemon'u Disney Channel adlı kanalda denk geldikçe izliyorum. Gerçi izlediğim bölüm sayısı 2 ya da 3 :) Bir tanesindeki konu tetikçi gibi gözüken küçük bir robot ile alakalıydı. Bozuk parayı koyup hedefi belirledikten sonra intikamını alıyordu :D Acayip gülmüştüm o bölüm :)
Evet Amerikan güreşi. Ben çocukken bunun devam serisi Türkçe olarak "Mutlak Güç" adıyla JoJo TV'de yayınlanırdı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık